Horoskop za lipanja

335

Ovan
Uspjeh znači istovremeno biti neustrašiv i oprezan. (Napoleon)
S glavom u oblacima nećete uspjeti ostvariti ono što planirate na poslovnom planu, a to bi bilo šteta. Idealan je trenutak da napravite ono o čemu duže vrijeme razmišljate. Ipak, neće samo vaše sanjarenje biti problem, bit će onih kojima se vaš uspjeh neće svidjeti i koji će se potruditi da vam zakompliciraju život. Poslušajte savjet starije osobe kako da realizirate ono što ste naumili i izbjegnete podmetanja.

Bik
Gdje ima volje, ima i načina. (Engleska)
Cijeli ćete mjesec biti u poziciji da ne možete odrediti vlastite prioritete. Mada mislite da dobro znate što želite, nedostajat će vam prave volje i odlučnosti da to doista sprovedete u djelo. Bit ćete iznenađeni ponašanjem osobe za koju ste mislili da je dobro poznajete. Zahvaljujući njoj drugi će saznati neke vaše intimne stvari koje su trebale ostati tajnom. Budite pažljivi kome ćete pokloniti svoje povjerenje idući put!

Blizanac
Srdžba uvijek ima argumente, ali rijetko kad dobre. (G.S. Halifax)
Čini se da ništa ne može pomutiti vašu želju za provodom i avanturom. Osvajački ste raspoloženi i teško će vam bilo tko odoljeti. Međutim, kada shvati kako ste se samo poigravali, netko se na vas može prilično naljutiti. Svoju energiju iskoristite u pospremanju ili čišćenju, može i boravkom u prirodi koji će vas dobro izmoriti. Možete očekivati izvanredne prihode, ali će taj ‘višak’ ispariti brzo kao što je i stigao.

Rak
Požališ ako ne šutiš, ali nikada ako šutiš. (Simonid)
Rastrgani između profesionalnih izazova i privatnih obaveza, potražit ćete utočište kod prijatelja. U njihovom okruženju ćete se moći opustiti i razvedriti. Ovaj mjesec bit će prilično naporan pa biste krajem mjeseca mogli planirati i kraći godišnji odmor koji će vam dosta koristiti. Bez obzira što u bliskom odnosu želite biti iskreni, bit će bolje ako neke stvari i prešutite. Kasnije ćete vidjeti kako je za to itekako bilo razloga.

Lav
Moć čovjeka je zbroj vremena i strpljivosti. (Honoré de Balzac)
Bit ćete fokusirani na ostvarenje poslovnih planova. No neće sve ići onako glatko kao što ste zamislili. U realizaciji će vas ograničavati vaš nadređeni ili zakonski propisi. Umjesto tvrdoglavosti, naoružajte se strpljenjem. Na privatnom planu čekaju vas ugodni trenuci provedeni uz vaše najdraže. Slobodni Lavovi mogli bi se žestoko zaljubiti i izgubiti glavu za nekim tko je daleko od ostvarenja snova.

Djevica
Oni koji žele nešto naučiti nikada nisu bez posla. (Secondat)
Za vas je ovo mjesec učenja i komunikacije – otvorite oči i uši, vještine koje budete usvojili i informacije koje budete saznali mogu vam kasnije koristiti. Na poslu će se od vas očekivati fleksibilnost i bavljenje onime što nije baš vaše područje. Moguće je da ćete uskoro krenuti na putovanje o kojem ste dugo sanjali. Budete li popustljivi prema partneru, to bi vam se brzo moglo obiti o glavu.

Vaga
Jedna cjepanica ne može dugo gorjeti. (Njemačka)
U posljednje vrijeme prilično ste zaokupljeni stanjem na bankovnom računu. Zato će vas obradovati što ćete imati priliku popraviti svoju financijsku situaciju. Oni u vezi ili braku, u velikoj mjeri bavit će se problemima svog partnera i tako još jednom dokazati kako je u dvoje sve lakše. Radi svojih zdravstvenih tegoba trebali biste potražiti savjet liječnika prije nego što se sitnica pretvori u neku ozbiljniju komplikaciju.

Škorpion
Lakše je promijeniti tok rijeke nego ljudsku ćud. (Kineska)
Čeka vas uzbudljiv mjesec na emotivnom planu. Bit će dosta emocija, strasti, svađa. Na kraju ćete se zapitati treba li se toliko povoditi za trenutnim porivima. Neki Škorpioni naći će se zarobljeni u vezi, a da to uopće nisu planirali, dok se drugi mogu posve neočekivano naći sami. Kako biste obavili sve zadatke na poslu, trebat će vam malo više discipline i koncentracije pa je najbolje neke važne stvari odložiti za kasnije.

Strijelac
Iskrena riječ nikad nije uzalud izrečena. (Sir Arthur Helps)
Iako sve nesuglasice najčešće rješavate šarmom i šalama, čini se da vam ovog puta to neće proći kod bliske osobe. Ako vam je doista stalo do tog odnosa, možda biste trebali probati s iskrenom isprikom. Čeka vas plodonosan mjesec na profesionalnom planu. Bit će potrebno dosta energije i dobra organizacija kako biste učinili sve ono što planirate. Slobodno vrijeme rado ćete provoditi baveći se omiljenim hobijem.

Jarac
Tamo gdje sadiš ljubav, raste veselje. (William Shakespeare)
Ulazak Jupitera u vama naklonjen znak Bika donijet će vam dobro raspoloženje i povoljne prilike, osobito na poslovnom planu. Napokon ćete uspjeti ostvariti dio svojih zamisli i bit ćete time zadovoljni. Ni na ljubavnom planu nećete biti ništa manje sretne ruke. Smoći ćete hrabrosti i napraviti prvi korak kako biste pokazali svoju naklonost osobi koja vam se sviđa. Nakon toga sve se može odvijati strelovitom brzinom.

Vodenjak
Riječi imaju utjecaj, a djela pokreću stvari. (Latinska)
Iako biste se puno radije bavili nekim sportom ili opuštali u društvu, za vas bi ipak bilo najbolje da riješite nesuglasice unutar svoja četiri zida. Sada je za to idealno vrijeme. Ovo je također i vrijeme za radove po kući. Ako ništa drugo, potrošit ćete višak energije. Za slobodne Vodenjake, ovo će biti zanimljiv period na ljubavnom planu dok bi oni zauzeti mogli pripaziti da netko njihove šale ne shvati kao udvaranje.

Ribe
Kad smo ljuti, često kažnjavamo druge zbog svojih grešaka. (A. Pope)
Bit ćete nešto napetiji tijekom ovog mjeseca, posebno u drugoj polovici, što će najbolje osjetiti vaši ukućani. Umjesto da se iskaljujete na drugima, trebali biste razmisliti u čemu je zapravo problem. Vjerojatno je u pitanju samo nakupljeni stres od posla te bi vam dobro došao odmak od svakodnevice. Ovo je dobar mjesec za kraća putovanja ili godišnji odmor gdje biste napokon mogli doći na svoje i napuniti baterije.
JARAC

KARIN BALOH MARTIĆ
astrodrom.hr

Komentari