Boudoir: Sanja Zorić

1251

Prvi jutarnji ritual: Ne mogu zamisliti početak dana bez šalice dobre, prave, turske kave.
Tajna dobrog izgleda i energije: Sreća, sreća i samo sreća, osobno zadovoljstvo svojim radom, stvaralaštvom, hobijima. Priznanje i pružena čast sa strane okoline.To je ono što me energetski puni, motivira i daje impuls za dalje. Nezaobilazna je naravno i intimna sreća.
Kozmetički proizvod kojeg nikad ne bih upotrijebio:Veliki je broj nepotrebnih kozmetoloških preparata koji su na tržištu. Imam o tome svoje profesionalno mišljenje, kojem možda nije mjesto ovdje.
Ne mogu bez … Iskreno? Svog partnera.
Mala povremena zadovoljstva: Pogledati dobar , produhovljen film, ekspresivno ulje na platnu, pročitati dobro štivo, družiti se s obitelji, izmijeniti riječi nježnosti…Pobjeći iz Hrvatske!!!!
Što uvijek nosi u torbi:3000-6ooo kuna, ha, ha, ha!
Najnovije otkriće: Muškarci su krasna stvorenja.
Preporuka za obaveznu lektiru: Ništa na ovome svijetu neće biti posve jasno onome tko nije čitao Milana Kunderu. Pisac prepun životne mudrosti i iskustva. Mogu navesti “Knjigu smijeha i zaborava.”
Najdraže mjesto na svijetu: Ono gdje u tišini i miru dijelim šutnju s onim koji me u potpunosti takvu razumije.
Najdraži mirisi: Teško za reći, jer mijenjaju se kao i godišnja doba. Trenutno E. Arden Green Tea. Volim intenzivne, muške mirise, posebice zimi.
Idealna ljepota: Prava ljudska osobnost.Inteligencija prije svega, s potrebitom dozom humora, zatim principijelnost, odanost, iskrenost. Biti svjestan svega toga, a ostati pritom staložen, miran, posve tih.
Moj moto: Prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže! Molim da me se ne ubraja pritom u klan Corleonea!

Komentari