Croatia Airlines privremeno obustavlja letove Zagreb – Rim – Zagreb

16

Croatia Airlines od danas, 10. ožujka, do kraja ožujka ove godine privremeno obustavlja planirane letove na međunarodnoj liniji Zagreb – (via Split) – Rim, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

Prodajno osoblje Croatia Airlinesa o otkazivanju letova na relaciji Zagreb – Rim i Rim – Zagreb već je počelo obavještavati sve putnike koji su kupili karte za letove do kraja ožujka ove godine, a korisnici usluga o svemu se izravno obavještavaju i preko ostalih prodajnih kanala (internet, prodajni agenti i drugi). Putnici s otkazanih letova Zagreb – Rim imaju pravo na promjenu (leta i datuma leta) te povrat novca u slučaju da u cijelosti odustanu od putovanja, objašnjavaju u Croatia Airlinesu.

Privremena obustava letova u Rim i iz njega (trenutno jedino talijansko odredište u mreži letova Croatia Airlinesa) u skladu je s najaktualnijim odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite RH o obveznoj dvotjednoj karanteni za sve inozemne državljane, koji iz Italije dolaze u Hrvatsku, dok je za hrvatske državljane određena samoizolacija. Također, na donošenje ove mjere utjecala je i najnovija odluka talijanske vlade o proglašenju karantene za cijelu Italiju zbog epidemije korona virusa.
Croatia Airlines nastavlja obavljati planirane letove u sva ostala europska odredišta tvrtke, obavještavaju iz Croatia Airlinesa.

Komentari