U KBC-u Rijeka stigla 77-godišnja bolesnica povezana s grupom koja se vratila iz Turske, najmlađa pacijentica ima 6 godina

78
Foto/Screenshot

Imamo samo jednu novo zaprimljenu bolesnicu, to je 77-godišnja žena povezana s grupom koja se vratila iz Turske. Smještena je na Kliniku za infektologiju i ona je stabilno. U bolnici je ukupno 45 bolesnika, jedna je osoba skinuta s respiratora i očekujemo da ode kući. Druga osoba koja je na respiratoru je stabilno i mislimo da će tijekom dana također biti skinuta s respiratora, a osoba koja je u najtežem stanju na respiratoru, zapravo je stabilno”, izvijestio je o stanju tijekom nedjelje ravnatelj KBC-a Rijeka Davor Štimac.

U KBC-u imamo 22 žene i 20 muškaraca, najmlađa je djevojčica, stara 6 godina, a najstarija je 77-godišnja gospođa koju smo danas primili. Što se tiče muškaraca oni su u rasponu od 24 do 73 godine”, kazao je Štimac.

Od ponedjeljaka poslijepodne ili utoraka ujutro dio bolesnika s najblažim simptomima trebali bi biti premješteni u crikveničku Thalassotherapiju, tako će se rasteretiti prostore na klinikama KBC-a Rijeka.

Komentari