U tijeku 16. konferencija HUOJ-a

Brojni inozemni i domaći stručnjaci okupili su se ovih dana u Opatiji na 16. po redu konferenciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

1403
Prof. dr. sc. Anne Gregory, predavanje "You Are What You Communicate"

Na konferenciji HUOJ-a “Kampanje pod povećalom”, koja se u četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja 2015. godine održava u Grand Hotelu “4 opatijska cvijeta” u Opatiji, mogu se poslušati predavanja brojnih renomiranih inozemnih i domaćih stručnjaka za odnose s javnostima, ali i eksperti s nekih drugih područja.

16. po redu konferencija HUOJ-a otvorena je uz pozdravne riječi župana Primorsko goranske županije Zlatka Komadine i predsjednice HUOJ-a mr.sc. Aleksandre Kolarić.

Aleksandra Kolarić, Dunja Pavešić, Anne Gregory, Diana Ježina
Aleksandra Kolarić, Dunja Pavešić, Anne Gregory, Diana Ježina

Odmah na početku sudionici su poslušali predavanje prof. dr. sc. Anne Gregory, predsjednice međunarodnog udruženja nacionalnih udruga komunikacijskih stručnjaka Global Alliance of PR and Communication Management, naslovljeno “You Are What You Communicate”.

Panel: The Name of the Game - odnosi s javnošću u sportu: Ranko Vučinić, Ana Sršen, Ozren Miller, Dragan Perendija
Panel: The Name of the Game – odnosi s javnošću u sportu: Ranko Vučinić, Ana Sršen, Ozren Miller, Dragan Perendija

U nastavku programa slijede brojni okrugli stolovi, paneli i predavanja, među kojima i ona dr.sc. Jespera Falkheimera, profesora strateškog komuniciranja i rektor na Sveučilištu Lund (Švedska), dr. sc. Karen Sanders, voditeljice istraživanja za društvene znanosti na Sveučilištu u Madridu, te Nataše Rajaković, trenutno zamjenice glasnogovornice Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OSCE) u Beču.

huoj16-lincoln

Pridružite se konferenciji i saznajte rezultate nedavno provedenih istraživanja te kako kompanije komuniciraju društveno odgovorno poslovanje, kao i brojne druge zanimljive podatke i pozitivne primjere iz prakse.

Komentari