Prosvjed protiv novih epidemioloških mjera održan i u Rijeci

799

Prosvjed protiv novih epidemioloških mjera održao se u Rijeci. Prosvjed od otprilike 50-ak ljudi bio je mirnog karaktera uz policijsku pratnju. Kako je to izgledalo pogledajte u video snimkama u nastavku:

Ipak, unatoč tome, naša je preporuka da nosite maske, poštujete epidemiološke mjere. Šaljite nam svoje fotografije maski i dalje.

Započeli smo s prikupljanjem fotografija vaših maski za lice, a osobe koje nose najljepšu masku dobit će simpatičan dar. Pravila su jednostavna. Sve što trebate je uslikati selfie, svoj portret ili snimiti kratak video sa svojom maskicom i poslati nam u inbox na službenu Facebook stranicu teklic.hr. Broj fotografija ili videozapisa nije ograničen, a slanjem više fotografija ili videozapisa povećavate si šanse za osvajanje nagrade. Fotografije ćemo objavljivati u albumu na našoj službenoj Facebook stranici, a potom će tročlani žiri odabrati tri najzgodnije maske i darovati ih simpatičnim darom. U odabiru najljepše maskice žiriju možete pomoći lajkovima na fotografiju.

Dakle, za sudjelovanje u darivanju potrebno je:

  1. Uslikati selfie, svoj portret s maskom ili snimiti kratak video
  2. Poslati nam u inbox službene Facebook stranice teklic.hr

Komentari