Prijavite svoj rad na izložbu recikliranih predmeta u Riperaju!

32

KD Čistoća d.o.o. Rijeka poziva sve zainteresirane građane na prijavu radova za izložbu recikliranih dizajniranih predmeta u Riperaju, Ivana Zajca 20b, Rijeka.

Akcija je osmišljena s ciljem podrške građanima u njihovom nastojanju da utječu na sprječavanje nastanka otpada i poticanje ponovne uporabe.

Akcija započinje 15. studenog, a završava 06. prosinca 2019., a svi imaju pravo sudjelovanja.

Žiri će odabrati 10 najboljih radova koji će biti izloženi u Riperaju u razdoblju od 10 dana i to od 10. do 20. prosinca 2019. Autori radova će biti nagrađeni s po dvije ulaznice za predstavu Orašar koja će se održati 23. prosinca 2019. godine u HNK Ivana pl. Zajca.

Svi zainteresirani mogu svoje radove prijaviti slanjem fotografije rada uz ime i prezime (ili pseudonim), naslov rada i kratki opis koncepta na e-mail info@cistoca-ri.hr . Molimo da fotografije budu visokoj rezoluciji.

Žiri će sustavom bodova ocjenjivati sljedeće: krajnji je proizvod izrađen od otpadnog materijala ili predmeta koji bi u protivnom bili odbačeni, kreativni koncept rada i filozofiju oblikovanja, funkcionalnost (ukoliko se radi o novom uporabnom predmetu – upcycle) te estetiku (boje, kompozicija, urednost izvedbe). Iako ne moraju nužno svi kriteriji biti zastupljeni, svi će biti bodovani.

Veći radovi koji zahtijevaju više prostora ili su teški pa su za njihov transport potrebni posebni alati i strojevi ili ih nije moguće smjestiti u prostor Riperaja, a žiri ih je odabrao u prvih 10 radova, bit će izloženi kao fotografije.

Sve informacije o akciji su također dostupne na Facebook stranici te Instagramu Riperaja.

Komentari