Dan zajedništva, ponosa i sreće Kostrena će obilježiti nogometnim kvizom

139
Foto: Hrvatski nogometni savez/Facebook

Savjet mladih Općine Kostrena na terasi Narodne čitaonice u Sv. Luciji16. srpnja s početkom u 19 sati, organizirat će malo drugačiju inačicu svojeg popularnog i odlično posjećenog pub kviza koji će ovoga puta odjenuti crveno-bijele kockice kao dio šireg projekta koji se organizira diljem Hrvatske u znak sjećanja na spektakularni doček Vatrenih koji je ujedinio čitavu Hrvatsku.

Uz „nogometna pitanja“ i navijačke pjesme, sudionici kviza odjenut će i prepoznatljive navijačke majice. Na ovaj će se način i Kostrena uključiti u obilježavanje Dana zajedništva, ponosa i sreće koji su pokrenuli „Organizatori bez granica“ i ambasador projekta izbornik Zlatko Dalić.

velika slika kviz

Akcija će krenuti iz Vukovarsko-srijemske županije, a poput Kostrene, pridružit će im se i brojne druge općine i gradovi.
U kvizu mogu sudjelovati ekipe s 3 do 5 članova, a mogu se prijaviti slanjem poruke u inbox na Facebook stranici Savjeta mladih Općine Kostrena https://www.facebook.com/smkostrena/. Dodatne informacije mogu se zatražiti putem e-mail adrese savjetmladih.kostrena@gmail.com

Komentari