Mia Mašić rasturila na terenu Davora Štimca i njegovu ekipu

282

Hrvatska košarkaška reprezentativka Mia Mišić nedavno reagirala je na izjavu Marina Miletića, kandidata Mosta za gradonačelnika Rijeke, gdje kaže da sam može igrati protiv pet žena i pozvala ga na košarkašku utakmicu.  Poziv je pak prihvatio Davor Štimac, nezavisni kandidat za gradonačelnika Rijeke. Štimac je okupio svoju košarkašku ekipu iz redova „Da štima grad“ i utakmica je mogla početi.

Dečkima nije bilo lako, em im se Mia smijala kako igraju, em je rekla da igraju kao curice, em je razvalila kada su je pozvali u igru. Brojni pokušaji da dečki zabiju koš bili su bezuspješni, a čulo se i ono „Čekaj, čekaj da dođem do lopte!“

Ali uzalud, Mia Mašić je bila nepobjediva i do lopte doći, a naročito do koša, nije dala! Uglavnom nakantala je dečke. Davor Štimac pomalo zatečen i fasciniran, spremno joj je čestitao i pokušao se malkice opravdati da teren nije dobar, a Mia mu je rekla da ga popravi, što je on obećao i učiniti kada postane gradonačelnik. Za kraj joj je poklonio kapu. A mi kažemo – Mia, kapa do poda!

Pogledajte urnebesni filmić s košarkaške utakmice Mia Mašić  protiv kandidata za gradonačelnika Davora Štimcai njegove ekipe koja se za ovu priliku nadobudno nazvala „Lokalni Lejkersi“, a koje je Mia s guštom pobijedila, uz rezultat 21:01.

Komentari