Sastojci:
1 konzerva filea tune
7 mini rajčica
Zelena salata – 200 g
Rikola – 40 g
Crne masline
Peršin
Jaja – 4 komada (2 žumanjka)
Mahune – 20 g
Mladi krumpir – nekoliko manjih komada
Umak:
Senf – 1 žličica
Limun – 1 (sok i naribana korica)
Aceto balsamico
Maslinovo ulje
Med – jedna žličica
Origano, sol i papar
Priprema: Jaja skuhati na tvrdo (odvojiti 2 od 4 žumanjka), ostaviti da se ohlade, pa narezati na manje komade. Zelenu salatu i ostalo povrće očistiti, iskidati na komadiće. Krumpir i mahune skuhati u posoljenoj vodi, pustiti da se ohlade te narezati.
Nakon toga dodati tunu koju ste prethodno raskomadali. Na vrh položiti kriške jaja te zalijte umakom.
Izvor: TopTijelo
Komentari