Vodimo vas na koncert Crvene jabuke!

Mnoge predivne pjesme, mnogi hitovi, više stotina nastupa u Hrvatskoj, regiji i svijetu, divne suradnje s kolegama i nekoliko turneja, zapisani su u njihovoj karijeri.

287

Crvena jabuka će u subotu 22. kolovoza održati veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Prilika je to da bend i opatija proslave zajedničkih 30 godina! Naime, prije točno toliko godina Crvena jabuka je imala svoju prvu promociju upravo u Opatiji, a sada nakon toliko vremena, vraćaju se kao jedna od najpopularnijih grupa regije. Tada, kao nova i mlada grupa, nisu ni slutili što ih čeka, što će im donjeti nadolazeće godine te kakav će uspjeh postići, a postigli su mnogo.

Dolazak na ovaj koncert već su sada najavili obožavatelji iz Slovenije, Italije, Austrije, te gosti koji su svoj ljetni odmor odlučili provesti na Kvarneru. Tako je to svugdje gdje Jabuka svira! Ulaznice za taj koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim, mojekarte.hr, Festival Opatija, kiosci Tiska, prodavaonicama Dallas Recordsa i CD shopa Dandy (Robna kuća RI, Rijeka). Cijena ulaznice je 80 kn (stajanje) odnosno 120 kn (fan pit). Početak koncerta je u 21h.

Netko će na koncert i preko naše nagradne, dijelimo dvije ulaznice, za koje je potrebno, pored osobnih podataka, točno odgovoriti na pitanje. Sretno!

Ulaznice su osvojile Višnja Miličević Jurčević i Sabina Mican. Dobru zabavu želimo!

Komentari