Vodimo vas na finale festivala SuperUho!

403

Drugo izdanje SuperUho Festivala održat će se od 3. do 5. kolovoza 2015. godine u Šibeniku, na Tvrđavi sv. Mihovila te gradskoj plaži Banj, svega 10 minuta laganog hoda od stare gradske jezgre. SuperUho Festival će ponovno organizirati uređen kamp u čijem se neposrednom radijusu nalaze uređena plaža te parkiralište velikog kapaciteta. Na svim ključnim lokacijama bit će dostupan besplatni wi-fi zahvaljujući Iskonu, koji je i 2015. godine kao generalni sponzor odlučio podržati SuperUho. Veliki večernji Iskon lounge te glazbom naoružana Iskonova dnevna pozornica na plaži Banj će tako i ove godine biti sastavni dijelovi i omiljena okupljališta festivalskih gostiju u pauzama između nastupa izvođača.

Einstürzende Neubauten, Sun Kil Moon, of Montreal, Disciplin A Kitschme, Merchandise, King Khan And The Shrines, Ought, Rosetta, Analena, The Marshmallow Notebooks, Pridjevi, Vlasta Popić, VVhile, Nikki Louder, The FogSellers i (The) Lesser Men neka su od imena koja će zabavljati okupljenu publiku na spomenutim lokacijama.

Cijena festivalske ulaznice je 290kn do 3. kolovoza te 320kn na ulazu, dok su dnevne u prodaji po 150kn, dok će na ulazu biti 180kn. Cijena kampa je 150 kn

U prvoj turi nagradne podijelili smo jednu festivalsku ulaznicu, sada dijelimo dvije dnevne i to za 5. kolovoz, kada će headliner biti… ? Točan odgovor odaberite niže dolje, nemojte zaboraviti navesti svoje podatke, pa navratite 24. srpnja, tada ćemo objaviti dobitnike!

Dobitnici dnevnih ulaznica za 5.8. su Francesca Vudrag i Damir Ivanković, čestitamo!

Komentari