Hrvatska premijera albuma Celloverse

Nakon američke i japanske turneje, Singapura, Koreje, Hong Konga…, slavni dvojac napokon i u Hrvatskoj premijerno predstavlja album "Celloverse"

91

U sklopu Rovinj Jazz Festivala 2Cellos će premijerno predstavit pjesme s hvaljenog, aktualnog albuma “Celloverse”. Pjesme s novog albuma već su imali prilike čuti obožavatelji diljem svijeta (Amerika, Njemačka, Japan). U Japanu su rasprodali 13 koncerata i vidjelo ih je gotovo 35.000 obožavatelja, 16. srpnja nastupili su u Singapuru, a nedavno su objavili i novi spot za autorsku pjesmu “Celloverse”. Bez obzira na svjetsku popularnost i krcat raspored, Stjepan i Luka s nestrpljenjem iščekuju kratak povratak kući i nastup pred domaćom publikom u Rovinju. Nakon toga nastavljaju s turnejom (Italija, Brazil…).

O popularnosti mladog dvojca govori i činjenica da je u Japanu 20. siječnja proglašen 2CELLOS Danom

2CELLOS su u srpnju 2013. održali koncert za pamćenje u pulskoj Areni, u Stjepanovom rodnom gradu. Dvije godine kasnije, samo nekoliko mjeseci od izdavanja novog albuma, Rovinj Jazz Festival ugošćuje slavne violončeliste. Virtuozne interpretacije poznatih pop / rock hitova i nevjerojatna energija Luke Šulića i Stjepana Hausera jamac su vrhunskog koncerta i zabave koja se ne propušta. Album Celloverse, koji je objavljen početkom godine, uključuje 13 pjesama, među kojima “Thunderstruck” (AC/DC), s više od 42 milijuna pogleda, “Wake Me Up” (Avicii), “They Don´t Care About Us”, “I Will Wait” (Mumford & Sons), “The Trooper” (Iron Maiden), “Shape of My Heart” (Sting), te “Hysteria” (Muse), za koji je spot snimljen na odjelu za psihijatriju pulske bolnice. Album uključuje i njihovu autorsku pjesmu “Celloverse” te pjesmu “Live and Let Die” Paula McCartneyja, na kojoj gostuje slavni pijanist Lang Lang.

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima sustava Eventim i online putem eventim.hr. Cijena ulaznice je 260 kn. U prodaji je isključivo jedna kategorija ulaznica – za stajanje.

Komentari