Što 2011. nosi Biku, Djevici i Jarcu?

73

Nakon vatre, u Zodijaku slijedi zemlja, a zemljani znakovi su Bik, Djevica i Jarac.

Prvi znak zemlje, Bik, prilično će ozbiljno shvatiti svoje obaveze, posebno one radne i nastojat će realizirati dodijeljene mu zadatke. Odnosi s kolegama baš i neće biti najbolji tako da im je najbolje da se u svemu oslone na svoje vlastite snage. U ovoj godini trebat će biti koncentrirani i disciplinirani jer netko može samo čekati da vidi što nisu napravili kako treba. Tijekom 2011. godine puno će se puta osvrtati u prošlost – neriješeni problemi, nedovršeni poslovi i nedorečene veze će ih podsjećati kako je vrijeme da napokon pod njih podvuku crtu. A to neće biti nimalo lagan zadatak. Neumoljiva realnost potaknut će ih da promijene svoje prilično očvrsle i stabilne stavove, a tome će pridonijeti i društvo osoba posve drugačijeg pogleda na svijet od njihovog vlastitog. Neki Bikovi posvetit će se strastveno nekom novom hobiju dok će se drugi baciti u vrtlog ljubavnih avantura.

Djevice će malo odahnuti nakon što je u 2010. Saturn napokon napustio njihov znak. Bacit će se na biznis i uložiti sve svoje talente kako bi se dokazale na tom planu. One malo hrabrije razmišljat će o pokretanju samostalnog posla i neće pogriješiti. Njihova posvećenost onome što rade još jednom će se pokazati kao njihov najjači adut za uspjeh. Jednako tako odlučne i sigurne neće biti na ljubavnom planu gdje će sve biti nekako van kontrole, posebno za one rođene u prvoj dekadi znaka. Međutim, taj gubitak kontrole neće biti tako loša stvar kao što će možda na prvi pogled izgledati – prepuštanje emocijama preporodit će ih u svakom pogledu. Ipak, ima vremena za važne odluke na senimentalnom planu, neka pričekaju da ih prođe prvi nalet strasti. Neočekivani novčani dobici mogli bi značajno podebljati njihov račun. Problem može biti jedino što će ono što dobiju prilično brzo potrošiti.

Pripadnike znaka Jarca nažalost čeka još jedna naporna godina, ali i prilika da iz sebe i okolnosti izvuku najbolje i naviše. Pod uvjetom da se uspiju promijeniti što za njih nije nimalo lagan zadatak. Iako će ih čekati odgovorni zadaci, na poslovnom planu imat će priliku ostvariti svoje ambicije. Neki od njih zasjest će na visokim pozicijama. No, neće sve biti tako jednostavno. Napetosti i problemi na privatnom mogu posve neočekivano poremetiti njihov mir pa posao može biti bijeg od vlastitih problema. Što osobne zavrzlame neće riješiti nego ih još dodatno i zakomplicirati. U svom tom kaosu jedino im može pomoći iskren i otvoren pristup te prihvaćanje dijela vlastite odgovornosti za nastalu situaciju. Neke Jarce čeka neplanirano preseljenje i stres snalaženja u novom i nepoznatom okruženju. Sve to će ih toliko okupirati da će im emotivni život biti ne u drugom nego u trećem planu.

Karin Baloh Martić
http://astrodrom.hr/

Komentari