Sajam zdravlja – Vitafest!

38
vitafest

vitafest
S ciljem promocije i očuvanja zdravlja te podizanja kvalitete života, u kongresnom centru Hypo u Zagrebu po drugi se put održava sajam zdravlja Vitafest. Sajam je namijenjen cijeloj obitelji.

U okviru ovogodišnjeg Vitafesta posjetitelji će od 11. do 13. listopada kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda.

Sudjelovati u nagradnoj igri Vitafesta i Teklića možete ovdje: Osvoji ESI RELAXERBE kapi za relaksaciju!

Između ostalog, na ovogodišnjem sajmu održat će se niz predavanja i prezentacija na temu „Od začeća do prve godine djetetova života“, oko desetak različitih programa vježbanja, dok će za najmlađe biti organizirane cjelodnevne kreativne radionice u sklopu Kutka za djecu.

Ulaz na sajam je slobodan, a na njemu će se predstaviti oko 65 različitih izlagača zdrave hrane, prirodne kozmetike, vitamina, dodataka hrani, zdravstvenih pomagala, dječje opreme i kozmetike te predstavnika poliklinika koji će posjetiteljima omogućiti besplatna savjetovanja i različita mjerenja. Sve zdravstvene teme bit će prezentirane na zanimljiv način kako bi se što više posjetitelja informiralo i educiralo o zdravlju i na taj način podigla svijest o njegovu očuvanju.

Radno vrijeme ovogodišnjeg sajma je od 10.00 do 20.00 sati u petak i subotu, dok je u nedjelju, 13. listopada sajam otvoren od 10.00 do 19.00 sati. Za posjetitelje sajma organiziran je besplatan prijevoz Vitabusom tokom sva tri dana.

Sajam zdravlja Vitafest pridružio se projektu Move week koji se od 07. do 13. listopada održava u više od 30 europskih zemalja. MOVE Week je najveći projekt promocije zdravog stila života u Europi. U sklopu kampanje Now We Move, promiče se sport i fizička aktivnost kroz njegov utjecaj na svakog pojedinca, ali i na cjelokupno europsko društvo.

Komentari