Osvojite Cellu Slim i riješite se celulita

241

Novi jedinstveni koncept Cellu Slim
Proizvod protiv tvrdokornog celulita, koji ujedinjuje cekropiju i kofein, 2 djelatne tvari koje uspješno eliminiraju sve tipove masti, čak i one najotpornije.
Inovacija u mršavljenju
– Nova ekskluzivna djelatna tvar, čija su svojstva dokazali istraživači Pierre Fabrea.
– Nova, jedinstvena kombinacija djelatnih tvari: cekropija + kofein, s iznimnim učinkom eliminacije svih tipova masti.
– Nova tekstura, koja se lagano upija, senzualna i opuštajuća
– Novi cvjetni osvježavajući miris pobuđuje vaša čula dan za danom
Dokazan učinak mršavljenja već nakon 7 dana!

Predstavljamo vam proizvod Laboratorija ELANCYL koji će vas riješiti brige i omogućiti da uživate u proljeću, spremni za ljeto. Da znanost u kozmetici igra veliku ulogu, svima je već dugo vremena jasno. Laboratoriji Elancyl jedna su od kozmetičkih kuća koje prednjače na području inovacija i unapređenja svojih proizvoda. Nakon 40 godina inovacija, 40 godina učinkovitosti i zadovoljstva, kako bi svim ženama ponudili proizvode za ljepotu tijela koji ujedinjuju stručno znanje s ugodom primjene, laboratoriji Elancyl su za ovu godinu pripremili revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita: prvi proizvod za mršavljenje, koji eliminira sve tipove masti.

Vođeni svojim poznavanjem fiziologije i mehanizama mršavljenja, Laboratoriji ELANCYL shvatili su nužnost savršenog kontroliranja mehanizama lipolize, kako bi ponudili potpuno, učinkovito i trajno anticelulitno djelovanje, kombiniranjem komplementarnih djelatnih tvari.

Cellu Slim je prvi ELANCYL proizvod za mršavljenje koji eliminira sve tipove masti zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli čija su svojstva i djelovanje pomno ispitali i dokazali kemičari i biokemičari Laboratorija Pierre Fabre. Cellu Slim ostvaruje izniman učinak eliminacije svih tipova masti, zahvaljujući novoj kombinaciji djelatnih tvari: CEKROPIJA + KOFEIN. Cekropija cijepa najotporniji tip masti, trigliceride, na digliceride, a kofein zatim cijepa digliceride na masne kiseline tj. pospješuje lipolizu. Ksantoksilin pospješuje sagorijevanje masti, a florizin sprječava ponovno nakupljanje masti. Djelovanje bršljana potiče sintezu kolagena i elastina te sprječava glikozilaciju i potiče eliminaciju vode i toksina. Kronoprogramirana formula omogućuje samo jedno nanošenje dnevno za 24-satno djelovanje. Naime, Laboratoriji ELANCYL su prije desetak godina osmislili koncept kronobiologije primijenjene na proizvodima za mršavljenje.

Istraživanje Francuskog nacionalnog centra za znanstvena istraživanja utvrdilo je postojanje prirodnih kronoloških mehanizama i došlo do sljedećeg zaključka: ujutro je potaknuta potrošnja zaliha, a navečer se intenzivira nakupljanje masti. Učinkovitost ELANCYL-ovih anticelulitnih proizvoda se godinama temelji na jednostavnom načelu: davanje „pravih” djelatnih tvari masnim stanicama u pravo vrijeme, na ciljan i specifičan način. Sada, s novim ELANCYL proizvodom, Cellu Slimom, ovaj koncept ostaje jedna od glavnih ELANCYL-ovih prednosti.

Elancyl i Teklić vas nagrađuju s dvije bočice čudotvornog Cellu Slima od 200 ml, a sve što trebate je točno odgovoriti na pitanja i poslati nam svoje podatke od utorka, 27.3. do ponedjeljka 3.4. do 12h, kada ćemo izvući dvije sretne dobitnice!

[formidable id=26]

Više informacija o proizvodu možete dobiti na web stranici www.cellu-slim.com.hr.


Komentari