Najveća trgovina sportske opreme u Hrvatskoj otvara svoja vrata u Rijeci

Prednost Decathlona su vlastiti proizvodi pod nazivom Passion brendovi, nastali kao rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja sportske opreme

1665

Decathlon, najveća trgovina sportske opreme u zemlji, otvorit će svoju drugu trgovinu u Hrvatskoj na Škurinjama u Rijeci. U povodu otvorenja drugog hrvatskog Decathlona održano je događanje za novinare na kojemu su se predstavnici medija imali priliku upoznati s prednostima vrhunske sportske opreme za više od 70 sportova pod jednim krovom. Prisutni novinari prvi su imali priliku prošetati drugom hrvatskom trgovinom jednog od najvećih svjetskih lanaca sportske opreme, koja se prostire na više od 2500 m2 što je jednako veličini trinaest teniskih igrališta.

Zamjenik gradonačelnika grada Rijeke Marko Filipović, voditeljica trgovine Danijela Čuljak i country manager Michel Kappler
Zamjenik gradonačelnika grada Rijeke Marko Filipović, voditeljica trgovine Danijela Čuljak i country manager Michel Kappler

Ovom prilikom predstavnici Decathlona u Hrvatskoj, voditeljica trgovine Danijela Culjak i country manager Michel Kappler upoznali su novinare s inovativnim sportskim proizvodima razvijenima i proizvedenima u Decathlonovim istraživačkim centrima. Nakon ekskluzivnog ulaska novinara u prvi riječki Decathlon, njima su se pridružili ostali uzvanici i partneri kao i mnoge javne osobe kao što su zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke Marko Filipović, plivač Dominik Straga, bivši rukometaš Mirza Džomba i riječki voditelj Neno Pavinčić.

Bivši rukometaš Mirza Džomba i plivač Dominik Straga
Bivši rukometaš Mirza Džomba i plivač Dominik Straga

Tada je najavljeno i veliko otvorenje za javnost 1. kolovoza, u povodu čega je Michel Kappler izjavio:

“Iznimno mi je zadovoljstvo najaviti skoro otvorenje prvog Decathlona u Rijeci. Vjerujemo da ćemo svojom širokom ponudom vrhunske sportske opreme zadovoljiti sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom kako bi užitak i dobrobiti bavljenja sportom bili dostupni svima. Upravo je to glavna strategija naše kompanije kojom želimo poticati ljubav prema sportu, nudeći opremu za sve sportove pod jednim krovom po prihvatljivim cijenama”.

Trial by Matija Britvec usred Decathlona
Trial by Matija Britvec usred Decathlona

Na subotnjem otvorenju posjetioci će imati priliku okušati se u raznim atraktivnim sportovima, kao što su sportsko penjanje, nogomet, rolanje, joga, biciklizam, boks i streljaštvo te tako osvojiti i brojne popuste. Zato Decathlon Hrvatska poziva sve rekreativce, profesionalce i obitelji koje se bave sportom da se pridruže otvorenju i zabavnom sportskom vikendu te da se među prvima uvjere da je sport zaista dostupan svima.

Decathlonova prednost – istraživanje i razvoj vlastitih brendova

Ono po čemu se Decathlon razlikuje, odnosno po čemu je jedinstven na tržištu lanaca i trgovina sportske opreme jest činjenica da, uz vrhunske brendove sportske opreme, nudi i proizvode dvadeset vlastitih Passion brendova koje je u cijelosti razvila sama kompanija. Mnogim je proizvodima Passion brendova zajedničko to da su razvijeni u istraživačkim centrima kompanije primjenom najnovijih tehnologija izrade sportske opreme.

Matija Britvec nadvisio Survivora Vazmenka Pervana
Matija Britvec nadvisio Survivora Vazmenka Pervana

Tako je prošle godine iz Decathlona izišlo 2800 novih proizvoda Passion brendova, a patentirana su čak 23. Rezultat je to intenzivnog istraživanja i razvoja proizvoda (research and development, R&D) na kojemu radi 50 znanstvenika i 530 inženjera zaposlenih u ukupno 11 Decathlonovih centara za istraživanje i razvoj. Različita sportska oprema koju nudi pojedini Passion brend, uz neupitnu kvalitetu, cjenovno je prihvatljiva te namijenjena rekreativcima, profesionalnim sportašima i cijeloj obitelji.

Decathlonci spremni za otvorenje za javnost 1. kolovoza
Decathlonci spremni za otvorenje za javnost 1. kolovoza

Osim širokog raspona opreme za sve sportove kao što su planinski i vodeni sportovi, plivanje, trčanje, nautika, fitness i gimnastika, timski sportovi, biciklizam, ribolov, hodanje i mnogi drugi, Decathlon u Rijeci nudit će i mnoge usluge koje će kupcima olakšati odabir i kupnju. Najvažnije su mogućnost testiranja proizvoda prije kupnje u trgovini, usluga servisa proizvoda te program vjernosti za potrošače.

www.decathlon.hr

Komentari