Finale Jadranskih igara u Novalji

Nakon nezaboravnog finala iz 2014.godine, Jadranske igre vraćaju se na provjereno mjesto dobre zabave i ludog provoda – u Novalju!

101
Hrvatsko finale u Novalji 2014

Šesta sezona Jadranskih igara polako se primiče kraju, a pred nama je jedan od najvećih događaja – veliko hrvatsko finale koje će se u organizaciji Grada Novalje i agencije Adria events u petak 21. kolovoza s početkom u 20:00 sati održati na Veloj rivi. Novalja će ugostiti najbolje ovogodišnje ekipe koje će se boriti za prolazak u međunarodni dio natjecanja, a sve će to pratiti mnoštvo navijača koji su već spremni da sa svojim ekipama krenu na još jedno nezaboravno putovanje.

Malinska 20.8.2015
Malinska 20.8.2015

Od ukupno 106 dana koliko traju ovogodišnje igre, karavana je prošla više od polovice, a poslastica za sve ekipe i navijače ono je što nam slijedi u petak – hrvatsko finale Jadranskih igara 2015. gdje će se šest trenutno najboljih ekipa u Hrvatskoj boriti za prolazak u Međunarodna polufinala koja će se 4. i 6. rujna održati u Rijeci, a na kojima će sudjelovati ukupno 12 ekipa iz osam zemalja. Dvije najbolje plasirane ekipe iz Novalje postat će predstavnici Hrvatske u Rijeci, a ukoliko se i tamo pokažu najboljima pred njima je i nastup u Međunarodnom finalu.

“Sretni smo što se i ove godine vraćamo u Novalju. Prošle je godine u finalu bilo odlično, imali smo prilike gledati vrhunsko natjecanje, a atmosferu koju su stvorili navijači pamtit ćemo još dugo! Nadamo se da ćemo i ove godine sve to ponoviti te da ćemo imati prilike gledati još bolje natjecanje naših ovogodišnjih finalista.” – Miroslav Krzyk, autor projekta Jadranske igre.

U današnjem velikom finalu Jadranskih igara nastupit će ekipe Velika riva Doli (Dubrovačko primorje), Plina (Ploče), Južina Vlašići (Pag), Paške podlanice (Pag), Cipli dizelaši (Solin-Vranjic) te domaćini, ekipa iz Novalje.

Publika na polufinalu u Malinskoj 2015.
Publika na polufinalu u Malinskoj 2015.

“Bolji od najboljih” imat će težak zadatak u Novalji – mjesta u Rijeci samo su dva, a od ekipa koje su izborile prvao nastupa u Novalji možemo očekivati samo vrhunske rezultate. Tko će završiti na tronu šeste sezone Jadranskih igara saznajemo uskoro, a sve što unaprijed možemo reći jeste – bit će napeto, neizvjesno i zanimljivo od početka pa do samog kraja igara do kojih brojimo još jako sitno!

Komentari