Amira Medunjanin u Lisinskom

104

amira medunjanin

To će biti umjetničin prvi samostalni nastup i najveći koncert u Hrvatskoj. U ovom povlaštenom prostoru Amira je snimila i svoj najnoviji studijski album “Silk& Stone” pa ce Zagrepčani koji su njezina vjerna publika čuti melodije i s tog uratka.

Publika će odrediti smjer nastupa

“Posljednjih godina uvijek s proljeća dođem u Zagreb. Ovog puta mi se ukazuje prilika nastupiti u Lisinskom. Velika je to obveza, ali i čast. I zaista se veselim nastupu jer smo krajem 2013. godine upravo u ovoj dvorani i snimili “Silk&Stone”. Smatram da ce ovdašnja publika, kao i ranije odrediti smjer nastupa. Poznato im je da ne ponavljam gradivo. Očekujem novu priču koja me izuzetno raduje. Tako se svi možemo dobro zabaviti. Pripremili smo poseban program i nekolicinu iznenađenja”-ustvrdila je nadarena pjevačica.

Među 10 najkvalitetnijih

Poznato je da je “Silk&Stone” prošle godine objavljen u izdanju Aquarius Recordsa.Sastoji se od desetak skladbi, poput “Kradem ti se u veri”, “Ima dana” ,”Eleno, kerko” za koje je nove aranžmane ostvario genijalni pariški jazzman bosanskog podrijetla, Bojan Zulfikarpašić.

Hrvatsko izdanje čuvenog magazina “Rolling Stone” je album uvrstilo u top deset najboljih regionalnih ostvarenja, isto kao i portal Muzika.hr te Slobodna Dalmacija.

Džana Mujadžić

Komentari