[VIDEO] EU zabranila različite kvalitete proizvoda! Borzan poručila: “Možda nismo svi isti, ali svi moramo biti ravnopravni!”

20
Foto/Facebook
UPRAVO IZGLASANA zabrana različite kvalitete proizvoda u Europskom parlamentu! Nakon šest godina rada to je velika pobjeda za građane iz novijih članica EU! Možda nismo svi isti, ali svi moramo biti ravnopravni!!!“, objavila je na Facebooku europarlamentarka Biljana Borzan oduševljena konačnom odlukom koja napokon zabranjuje razlike u kvaliteti proizvoda na istoku i zapadu EU.
Na zadnjoj sjednici u ovom mandatu Europski parlament je i formalno potvrdio rezultat pregovora o Direktivi o nepoštenoj poslovnoj praksi i zabrani različite kvalitete proizvoda na istoku i zapadu Europske unije. Borzan je ovo pitanje pokrenula još početkom svoga mandata u EU parlamentu.

UPRAVO IZGLASANA zabrana različite kvalitete proizvoda u Europskom parlamentu ! Nakon šest godina rada to je velika pobjeda za građane iz novijih članica EU! Možda nismo svi isti, ali svi moramo biti ravnopravni!!!

Objavljuje Biljana Borzan u Srijeda, 17. travnja 2019.

Komentari