U fizičkom obračunu u Vrbniku sudjelovao policajac, na Korzu muškarac udarao drugoga stolcem po glavi

129
policija-lisice
Photo: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Krk provode kriminalističko istraživanje kako bi rasvijetlili okolnosti incidenta koji se dogodio u subotu 23. veljače 2019. godine oko 3 sata, za vrijeme  maškarane zabave  u  Vitezovićevoj ulici u Vrbniku.

Prema za sada prikupljenim saznanjima, na javnom okupljanju „Maškare 2019 Vrbnik“ došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem je sudjelovao veći broj osoba, među kojima je bio i policijski službenik Policijske postaje Krk u to vrijeme izvan službe. U navedenom događaju su lakše tjelesne ozljede zadobili 28-godišnji hrvatski državljanin i 28-godišnji policijski službenik, a liječnička pomoć im je pružena u Domu zdravlja Krk.

Kriminalističko istraživanje je još u tijeku, no prema za sada utvrđenim činjenicama protiv šest osoba koje su narušavale javni red i mir, a među kojima je i policijski službenik, slijedi podnošenje optužnih prijedloga mjerodavnom prekršajnom sudu.

Također, s obzirom na sudjelovanje u ovom događaju, slijedi i utvrđivanje disciplinske odgovornosti navedenog policijskog službenika.

Riječane je danas prijepodne uznemirio napad u središtu grada, kada je muškarca koji je sjedio na terasi jednog kafića napao drugi muškarac. Razmijenili su nekoliko riječi, a onda je muškarac, koji je prišao, krenuo drugoga udarati.

U jednom je trenutku zgrabio stolicu i njome udario muškaraca po glavi te ga ozlijedio, zbog čega je prevezen u KBC Rijeka.

Komentari