SVJETSKI, A NAŠE: Papaya na Zrću proglašena šestim najboljim klubom na svijetu po DJ Mag-u!

284

Još jedno veliko priznanje stiže iz međunarodne zajednice – Papaya klub smješten na plaži Zrće pozicionirao se kao šesti najbolji klub na svijetu prema DJ MAG-u, najutjecajnim magazinu za elektronsku glazbu! Rezultati natječaja bazirani su na glasovima nekoliko desetaka tisuća klupskih ljubitelja iz cijelog svijeta. Velik je to uspjeh, tim više kad se tome pridoda i činjenica kako je Papaya u odnosu na prošlu godinu napravila skok od tri mjesta, s dotadašnjeg, isto tako visokog, devetog mjesta. Na prvom se mjestu našao Green Valley klub iz Brazila, dok se na drugom mjesto smjestila USHUAïA na Ibizi. Prošle je godine USHUAïA bila zauzela šesto mjesto, a ove je godine napravila veliki skok od četiri pozicije i pozicionirala se kao drugi najbolji klub u svijetu u 2018. Ako će i Papaya pratiti istu putanju, dogodine joj se piše visoki drugi plasman.

Osim ove vijesti, za destinaciju otoka Paga, grada Novalje ali i cijele Hrvatske, iznimno turistički važnu vijest koja će zasigurno utjecati na porast posjeta destinacije, čini to što se u Novalji paralelno dešava investicijski “bum”. Niču boutique hoteli, resorti i vile, otvaraju se tematski restorani svjetskih kuhinja i cijela destinacija doživljava investicijski procvat. U prilog tome ide ovogodišnje otvaranje boutique hotela sa 4* našeg nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena na samoj novaljskoj rivi, po uzoru na svog kolegu Messija koji je kupio hotel na Ibizi. Ako tome dodamo kapitalnu investiciju; izgradnju marine koja bi trebala prve jahtaše usidriti za 5 do 7 godina, slobodno možemo reći da Novalja kao destinacija hvata brzi korak sa svjetskim trendovima te da ima vrlo povoljnu klimu za sve buduće investitore.

Da će Papaya opravdati svoju visoku šestu poziciju najboljeg kluba na svijetu govori nam i njen bogati program odnosno eventi i festivali koji će obilježiti sezonu 2018. Ovoga će ljeta gosti iz preko 50 zemalja plesati uz neka od najvećih imena današnje glazbene scene kao što su Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet (čak 2 nastupa!), Don Diablo, VINI VICI, Lost Frequencies, W&W, Ofenbach, Brennan Heart te mnogi drugi. Posebni festivalski užitak posjetiteljima će također predstaviti festivali Black Sheep, Hideout, Fresh Island, Sonus i BIG Beach Spring Break festival.

Papaya vrata svojim posjetiteljima otvara već 22. svibnja sa popularnim Summer Opening festivalom koji je simbol početka uzbudljive sezone te poziv svim domaćim posjetiteljima da se zabave na prvim after beach partyijima u Hrvatskoj! 

Komentari