Što se desilo sa swingerskim klubom u Matuljima?

970

Ako se slučajno sjećate, 2013. je u Matuljima, na adresi Pavlovac 9 otvoren swingerski klub. Klub namijenjen ne plesačim swinga, kako smo i tada napomenuli, već sve popularnijoj zanimaciji  – razmjeni partnera. Prema definiciji swinganje je aktivnost prethodno dogovorena u otvorenom odnosu gdje se uz međusobni pristanak jedna (ili obje) strane upuštaju u seksualne aktivnosti s drugim partnerima, najčešće na istom mjestu i u isto vrijeme.

Osim privatnih aranžmana, za lakše pronalaženje istomišljenika postoje i klubovi koji su specijalizirani upravo za swingere.

Jedan je takav i otvoren u Rijeci prije eto 6 godina, no interesa očito nije bilo jer je vrlo tiho i neprimjetno zatvoren.

Kako iz nekog razloga jako rado čitate naš članak o Elite swinger clubu Prive odlučili smo baciti oko na web stranicu i provjeriti postoji li još. I eto iznenađenja Nakon upozorenja o štetnosti stranice od našeg internet browsera otvorilo nam se ovo:

swingerklub

Klub traži novu lokaciju, konkretno teren u neposrednoj blizini mora u PGŽ ili na otocima. Ako imate nešto slično možda je ovo prava prilika za prodaju.

Komentari