Torpedo Runnersi uključili se u oživljavanje prostora bivše tvornice papira Hartera, a pomažu i malom Mauru Baraku!

19

Bez obzira na neizvjesnost održavanja utrka uzrokovanom nepovoljnom epidemiološkom situacijom, Torpedo Runnersi nastavljaju s treninzima i promoviranjem aktivnog načina života te pozivaju sve trkače, rekreativce i građane u nedjelju, 27. rujna, s početkom u 10 sati na Torpedo Hartera Run, otvoreni trkački i trkačko-hodački trening.

Torpedo Hartera Run će biti održan na području Vodovodne i Ružićeve ulice, a izvodi se u sklopu projekta Kvartera Mjesnog odbora Hartera – zajednice u nastajanju.

Okupljanje je najavljeno za 9:45 sati na Marganovu, trening počinje u 10 sati, a u 11 sati zainteresirani će moći sudjelovati u radionici penjanja s Urban Hartera Climbing Crewom. Za sve sudionike Torpedo Hartera Runa osigurana je okrijepa. Svi su dobrodošli, bez obzira na kondiciju i predznanje!

Torpedo runners_2020

Torpedo Hartera Run ima i humanitarni značaj pa će se za vrijeme trajanja prikupljati donacije za hrabrog dječaka, našeg sugrađanina Maura Baraka. Mauru je 2012. godine dijagnosticirana teška i rijetka bolest zbog koje mu ne okoštava potkoljenica. HZZO ne pokriva Maurovo liječenje u inozemstvu, baš kao ni ostale troškove liječenja, a donacije su neophodne za njegovo daljnje liječenje. Zavežite tenisice, dođite, podržite Maura, riječku baštinu, pokažimo koliko smo jaki i ujedinjeni kada je u pitanju viši cilj.

Za sve koji nisu u mogućnosti doći na Torpedo Hartera Run, donacije u okviru svojih mogućnosti mogu uplatiti na račun otvoren u svrhu prikupljanja sredstava za liječenje Maura:

IBAN: HR33 2500 0093 1065 6404 9

Mauro Barak – Rijeka

S naznakom: Pomoć za malog Maura Baraka

Torpedo runners

Komentari