Prosvjed za finale riječke karnevalske povorke – Krajnji je čas za rješavanje problema ŽCGO Marišćina!

30

Krizni eko stožer Marišćina organizirao je zajedno s mještanima jučerašnju prosvjednu akciju kojom je obilježen završetak karnevalske povorke u Rijeci.

Namjera im je bila, poručuju, cjelokupnu javnost, nadležne institucije, a posebno gradonačelnika grada Rijeke Vojka Obersnela još jednom potaknuli na rješavanje problema Centra za gospodarenje otpadom Marišćina.

marišćina5

Riječki je gradonačelnik predstavnik grada koji ima 41% suvlasničkih prava i obaveza u tvrtki Ekoplus d.o.o. koja upravlja postrojenjem na Marišćini, a uporno godinama ignorira probleme u radu tog centra kao što je jučer ignorirao i našu prosvjednu akciju, upozoravaju iz Udruge Krizni eko stožer Marišćina.

Okrenuti glavu od problema i praviti se da ne postoje osnova je politike trenutnog gradonačelnika koja je grad Rijeku dovela do ruba ekonomske, financijske, demografske i ekološke provalije.

Željeli smo poslati poruku Gradonačelniku grada Rijeke kako je krajnji je čas da prestane glumatati nedodirljivog vođu i počne rješavati probleme građana kojima je dozlogrdila ekonomska, ekološka i financijska pustoš koju im donijela njegova ekipa koja na lokalnoj razini desetljećima  rastače imovinu i budućnost svih nas!“, priopćili su iz Udruge Krizni eko stožer Marišćina.

 

Komentari