Sjećate se djevojke koja se suprostavila dvojici muškaraca koji su uništavali fasade u Rijeci, a koje je uhvatio riječki ronilac? Upravo je dobila nagradu i pohvalu za hrabrost i doprinos zajednici!

229
velimir vrzić uhvatio počinitelja
Izvor: Velimir Vrzic - Underwater Explorer FB

Dana 4. rujna u Rijeci mlada djevojka usred noći suprotstavila se dvojici muškaraca koji su uništavali fasade u Rijeci. Nakon što su čuli buku, riječki ronilac, podvodni istraživač i ekolog Velimir Vrzić i njegova partnerica uhvatili su počinitelje i predali ih policiji.

Velimir Vrzić danas je na društvenim mrežama objavio kako je upravo ova djevojka dobila nagradu i pohvalu za hrabrost i doprinos zajednici od strane PU primorsko-goranske. 

“Sjećate se hrabre djevojke koja se suprotstavila dvojici muškaraca koji su uništavali fasade u gradu? Malo smo pomogli Dr.Alenka Brozina-internist kardiolog i ja. Upravo je od stane policije dobila nagradu i pohvalu za hrabrost i doprinos zajednici. Mislim da je u redu pohvaliti i poštovanu gđicu. DEA CAR i policiju kao i sve službe koje su u njoj prepoznali jednu hrabru djevojku! BRAVO! Čestitke za istinski doprinos zajednici i suradnji sa policijom na otkrivanju počinitelja kaznenog djela”, poručio je Velimir Vrzić na društvenim mrežama.

dea car
Izvor: Velimir Vrzić FB
dea car
Izvor: Velimir Vrzić FB
dea car
Izvor: Velimir Vrzić FB
Snimka zaslona 2022-09-28 130452
Izvor: Screenshot FB

L.B.

Komentari