Razgled Rijeke s morske strane

429

Izleti brodom Mariška predstavljaju novu turističku ponudu nastalu u suradnji s tvrtkom Pam Tours. U periodu od 3. do 21. kolovoza uključivat će vožnju iz Rijeke prema Opatiji i natrag te posebni izlet – razgled Rijeke s morske strane. Izleti će se održavati tri dana u tjednu i to ponedjeljkom, srijedom i petkom, kretanje iz Rijeke za Opatiju predviđeno je u 10 sati, povratak u 17 sati, nakon čega u vremenu od 18 do 20 sati kreće razgled Rijeke s mora. Polazak iz Rijeke za Opatiju za putnike koji su kupili kartu i došli iz Opatije je u 20.30 sati. Cijena karte za linijsku vožnju Rijeka – Opatija u jednom smjeru bit će 59 kn, a povratna karta 89 kn. U cijenu je uključeno piće na brodu tijekom rute.

Razgled Rijeke s morske strane obuhvaća panoramski pogled u trajanju od 2 sata od luke prema Kantridi i s Kantride prema Brajdici te nazad prema luci. Cijena vožnje iznosi 109 kn, djeca do 12 godina plaćaju pola cijene, a djeca do 6 godina imaju besplatnu kartu. U cijenu je uključeno i piće na brodu.

Karte će se moći kupiti svaki dan od 8 do 22 sata na štandu ispred Turističkog informativnog centra, Korzo 14. M/b Mariška je dužine 13 metara, težine 11 tona, a kapacitet broda iznosi 40 osoba.