Početak jednog divnog prijateljstva – Delnička policija ispunila Adamu veliku želju!

111
Foto/PU primorsko-goranska

Povodom Svjetskog dana osoba s Down sindromom, policijski službenici Policijske postaje Delnice ispunili su veliku želju Adamu, mladiću s Down sindromom. Omogućili  su mu da iz prve ruke upozna policiju i poslove kojima se bavi.

Adamovu želju ispunili su na zamolbu Društva sportske rekreacije Cross Sport Delnice te je Adam nedavno posjetio Policijsku postaju i družio se s policijskim službenicima.
Posjet je protekao u dobrom i veselom raspoloženju, a Adam je sa zanimanjem razgledao prostor u kojem rade policijski službenici, saznao koji su poslovi koje obavljaju kako bi on, njegovi najbliži i svi drugi građani i njihova imovina bili što sigurniji.
Policijski službenici objasnili su Adamu za što se koriste i čemu služe pojedini dijelovi opreme koju u svom radu koristi  temeljna i kriminalistička policija te mu omogućili da nešto i sam isproba.

Adam-Down (2)
Foto/PU primorsko-goranska

Adam je sa zanimanjem razgledao i službena policijska vozila. Susret je završio zajedničkim fotografijama za uspomenu. Adamu se tako ispunila velika želja, saznao je puno o policijskim poslovima, a u policijskim službenicima pronašao je i prave prijatelje.

Adam-Down (3)
Foto/PU primorsko-goranska

Adam i njegova majka zahvalili su policijskim službenicima na zajedničkom druženju te im za uspomenu uručili pano sa fotografijama.

Komentari