Pijana ekipa gurnula prijatelja u more na Pećinama nakon čega je preminuo

2920

Na Pećinama kod hotela Jadran 30. lipnja došlo je do tragedije. Naime, pijana ekipa od 30 do 40 godina gurnula je svojeg prijatelja nasilno u more, nakon čega je osoba koja je gurnuta izgubila život. O tome je javnost izvijestio Antonio Vozila:

“Nažalost danas 30.6.2020 svjedočio sam tragičnom događaju.Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije.Prilikom dolaska na Pećine(stijene ispod Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali cca 30-40 godina.Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more.Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivat,nakon samo 20 sekundi tijelo je postalo beživotno. Pošto je teren sam po sebi loš(duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čovjeku nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok,pulsa nije bilo.U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom,nažalost bilo je prekasno.Kada sam davao iskaz policiji cijelo vrijeme su mi dobacivali “mulac šta glumiš” “nemoj da podivljam pa ce gospoda policija morat pucat po meni”.Kako sam čuo ista ekipa ima podeblji policijski dosje pa cak i zatvorski.Jedan život je izgubljen,ali se nadam da će odgovorni znat kaznit ovo!”

Nažalost danas 30.6.2020 svjedočio sam tragičnom događaju.Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići…

Objavljuje Antonio VozilaUtorak, 30. lipnja 2020.

Novom listu događaj su potvrdili iz PU primorsko-goranske, no nisu naveli uzrok smrti.

Komentari