Omiljena liječnica Trumpa promiče teorije zavjere, smatra da ginekološke probleme uzrokuju ljudi koji spolno opće s demonima, da se u liječenju koristi izvanzemaljska DNK

41

Liječnica iz Teksasa, 55-godišnja Stella Immanuel koristi hidroksiklorokin za liječenje Covid-19, a njezinu tvrdnju na Twitteru je podijelio je i Donald Trump. Immanuel je slavu stekla kada je predsjednik podijelio njezinu video snimku gdje je promovirala diskreditirani lijek hidroksiklorokin kada je lobirala za Kongres u Washingtonu.

Ujedno, Immanuel je napala „lažne liječnike“ koji su sumnjali u učinkovitost liječenja hidroksiklorokinom tvrdeći da ne treba nositi zaštitnu masku: „Ako se pojavi neka lažna znanost i netko kaže da su proveli studije i da su pokazale da lijek ne djeluje, kategorički vam tvrdim da je to lažna znanost! Želim znati tko je proveo studiju i tko stoji iza nje. Jer nema šanse da sam ja liječila više od 350 pacijenata i nitko nije umro.“ Izuzev toga, svoje pacijente liječila je cinkom i antibiotikom citromaksom.

WE NEED YOUR HELP. We are being attacked, ridiculed and discredited. We need our patients to SPEAK UP. If you have been cured by this drug, share your story online using this hashtag #HCQWorks

Objavljuje DrStella Immanuel u Utorak, 28. srpnja 2020.

Immanuel se opisuje kao liječnica, spisateljica, govornica, poduzetnica, propovjednica te Božja ratna sjekira i oružje rata, financijska savjetnica ili trenerica prijenosa bogatstva na svojem Facebook profilu. Vjeruje da „možete biti spašeni, pomazani, atraktivni i bogati istovremeno“. Protiv je nevjenčanih parova koji žive zajedno, homoseksualnosti, poligamije, a jednom prilikom na web portalu stajalo je: „Njezin stav prema demonskim silama može se opisati kao nemilosrdan, ratnica do srži.“ Godine 2002. osnovala je crkvu otkada održava propovijedi u kojima napada progresivne vrijednosti i promiče teorije zavjere uključujući „gay agendu, sekularni humanizam, iluminate i demonski Novi svjetski poredak“. Smatra i da ginekološke probleme poput cista i endometrioze uzrokuju ljudi  koji u snu imaju spolne odnose s demonima i vješticama, da se izvanzemaljska DNK koristi u medicinskim tretmanima i da iluminati promoviraju plan koji je osmislila vještica da uništi svijet koristeći pobačaj, homoseksualni brak i dječje igračke kao što je Magic 8-Ball koja je plan navođenja djece na čarobnjaštvo.

Također promiče tvrdnju da znanstvenici planiraju instalirati mikročipove u ljude i razviti cjepivo kako bi ljude odvratili od religije jer su „pronašli gen u nečijem umu koji ljude čini religioznim“. Rekla je i da emisija Hannah Montana otvara vrata zla jer jedan od likova ima alter ego, a da škole uče djecu meditaciji kako bi se mogle susretati s demonima. Smatra kako udaranje djece ima pozitivne karakteristike, a da gay brak znači i uskoro vjenčanje s djecom.

Izvor: Daily Beast

Komentari