Nasilje u centru Rijeke – Pretukao starijeg muškarca bez ikakvog povoda

Osumnjičeni 32-godišnjak kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

56
policija-lisice
Photo: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je teško ozlijedio 67-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da 4. travnja oko 18.50 sati 32-godišnjak na području Delte u Rijeci verbalno i fizički napao 67-godišnjaka i teško ga ozlijedio.
Osumnjičeni 32-godišnjak kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Kako je objavljeno na Facebook stranici “Zeleni Kastav” stradao  je gospodin Mario, sudionik “Zelenog Kastva” dok se vozilom vraćao iz svog vrta. Zadobio je višestruke prijelome kostiju lubanje i lica.

OPG Zulijani – naš dragi gospodin Mario, sudionik “Zelenog Kastva” jučer oko 19,00 sati u centru Rijeke, dok se sa vozilom vraćao iz svoga vrta, bez ikakvog povoda fizički je napadnut od jednog sudionika u prometu – u ime gospodina Maria hvala vozačima “Autotroleja” i dvjema prolaznicama koje su mu priskočile u pomoć, hvala djelatnicima Hitne medicinske pomoći.
Gospodin Mario je dobro koliko može biti – danas je bio na ponovljenim pregledima, te ćemo sa Vama podijeliti jednu lijepu vijest ove “tužne priče”- dijagnoza S02.7 Višestruki prijelomi kostiju lubanje i lica, kod gospodina Maria znači da ipak nema “frfakture lubanje”, već “frakture nekih prednjih kosti lica” i to je puuuuno bolje, hvala dragome Bogu. Sve Vas pozivam da mu pošaljemo misaono dobre želje za oporavak – hvala svima.

Gospodin Mario svima šalje pozdrave uz lijepe želje. …i svima zahvaljuje na podršci i željama za brzim oporavkom…jako ja ganut….”, objavili su.

OPG Zulijani – naš dragi gospodin Mario, sudionik "Zelenog Kastva" jučer oko 19,00 sati u centru Rijeke, dok se sa…

Objavljuje Zeleni KastavNedjelja, 5. travnja 2020.

Komentari