Donna Vekić i brojni tenisači nacionalne Davis Cup reprezentacije u sigurnim rukama

553

Sinoć je u Zagrebu otvorena Poliklinika Medical Body Balance za fizikalnu medicinu i rahabilitaciju sa fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom.

Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uzvanici među kojima i poznati sportaši koji se s povjerenjem dugi niz godina uspješno rehabilitiraju kod Velibora Viboha, dipl.physioth, vlasnika poliklinike, danas službenog fizioterapeuta hrvatske DAVIS Cup reprezentacije.

Sportske ozljede, bolna stanja kralježnice, rehabilitacija nakon trauma i operacija, bolovi u mišićima, kostima, zglobovima, glavobolje i vrtoglavice uspješno se liječe cjelokupnim asortimanom fizikalne terapije između ostalog elektroterapijom, magnetoterapijom, laser terapijom, ultrazvučnom terapijom, udarnim valom, dekompresijskom terapijom kralježnice.

Borna Ćorić

Doc.prim.dr.sc. Ida Kovač, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije te Velibor Viboh svojim znanjem specijalnih fizioterapijskih tehnika stečenim na brojnim usavršavanjima svojom stručnošću ulijevaju povjerenje našim poznatim sportašima poput Donne Vekić, čiji je i privatni fizioterapeut, te tenisačima nacionalne Davis Cup reprezentacije Marinu Čiliću, Borni Čoriću, Ivanu Dodigu, Mati Paviću, a stručni tim fizioterapeuta putuje i na sportska natjecanja sa braćom Sinković.

Uzvanici su se upoznali sa nizom specijalnih tehnika, ali isporobali i LPG Huber dijagnostičko, rehabilitacijsko-sportski uređaj namijenjen jačanju mišića, razvoju koordinacije, stabilizacije i propriocepcije. Redovito vježbanje na ovoj spravi poboljšava funkciju cjelokupnog mišićno koštanog sustava te jača dubinske mišiće i učvršćuje kralježnicu što u konačnici poboljšava posturu. Vježbanje na Huberu je fizički, mentalni i tehnički trening u jednom u kojem uživa i Željko Krajan.

Komentari