Dino Antonić NA KAUČU: “Prilike dođu i kad se najmanje nadaš!”

20
U ovotjednoj epizodi podcasta NA KAUČU priča se o Disney crtićima, o sinkronizaciji, o mjuziklima, o TV seriji Dnevnik velikog Perice, o paukovima, o Zigmanu i naravno o glazbi!
Gost kod Vedrane Lisice je riječki glazbenik Dino Antonić, kojeg ste mogli gledati u mjuziklima, na Čansonfestu, u talent showovima, ali i slušati u popularnoj TV seriji “Dnevnik velikog Perice” u kojem je posudio pjevački glas glavnom glumcu, Živku Anočiću.
Upućeni kažu da Dino pjeva od kad se rodio, a na sceni je barem već 28 godina -od dječjih, sitnijih uloga u “Vježbanju života”, “Turandot” do njegove uloge u mjuziklu Jesus Christ Superstar, a danas je u redovnom članstvu ansambla zagrebačke Komedije. Osim toga Dino je vocal coach u poznatim talent showovima, a nakratko je to bio i u Big Brotheru.
Jesu li talent showovi dobri za mlade glazbenike ili kontraproduktivni? Trebaju li djeca sudjelovati u takvim emisijama? O izazovima freelanceinga, o strahovima, o bullyingu, o važnosti ili nevažnosti fizičkog izgleda za scenski posao, o radu, trudu i nesigurnostima. I naravno o prilikama, koje dođu u pravom trenu, ma koliko čudno bilo..

Komentari