Banke su promijenile radno vrijeme

746

Zbog opasnosti širenja koronavirusa, banke apeliraju da se koristi digitalno bankarstvo, a određene banke ukinule su naknade za korištenje bankomata drugih banaka. Ukoliko klijenti nužno moraju doći u banku, isti se moraju pridržavati distance i čekati red izvan poslovnice. Erste banka uvela je i opciju udaljenog savjetovanja i videopoziva.

U Rijeci i riječkom prstenu privremeno su svoja vrata zatvorile sljedeće poslovnice Erste banke: Potok (Nikole Tesle), Turnić, Trsat, poslovnica u Kraljevici i Rubeši-Kastav. U skraćenom radnom vremenu bit će dostupne Erste banke na Jadranskom trgu radnim danom od 8 do 14 sati, zatim Erste banka na Rječini radi radnim danom od 8 do 13 sati, na Škurinjama od 8 do 12 sati, Vežica od 8 do 13 sati, na Zametu od 8 do 13 sati, a poslovnice Erste banke na Čavlima i Viškovu rade od 8 do 12 sati radnim danom.

Što se tiče Zagrebačke banke, privremeno je zatvorena poslovnica u Manzonijevoj, a skraćeno rade poslovnica u Starčevićevoj od 8 do 15 sati te poslovnica Viškovo od 8 do 15 sati radnim danom.

PBZ radi od ponedjeljka do petka, odnosno radi poslovnica Kod Kazališta od 8 do 15 sati, Stari grad od 8 do 15 sati, Brajda od 8 do 15 sati, PBZ Centar Rijeka od 8 do 15 sati te Marinići od 8 do 15 sati. Poslovnice Vežica, Srdoči i Dražice rade u ponedjeljak, srijedu i petak od 8 do 15 sati, a u utorak i četvrtak ne rade.
Poslovnica OTP banke u Rijeci u Užarskoj ulici je privremeno zatvorena, dok poslovnica na Jadranskom trgu radi od 8 do 15 sati.

Poslovnice Addiko banke rade od ponedjeljka do petka na lokacijama Jadranski trg i Đure Šporera od 9 do 16 sati.

Ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati rade poslovnice RBA na lokacijama na Žabici, Đure Šporera i na Vežici, dok srijedom rade od 10 do 17 sati.

Poslovnice HPB banke rade od 8 do 15 sati.

Komentari