Krimi serija na riječkom bazenu Kantrida!

151

Ne, ovo nema veze s današnjim datumom i nije riječ o šali. Naime, u Rijeci, Opatiji, na bazenu Kantrida i uz suradnju s klubom VK Primorje, snima se prva epizoda prve Crime TV serije u kojoj glavnu ulogu igra sport. Naslov ‘Nestao vaterpolist, istražitelji na Kantridi!’, odnosi se na zaplet radnje epizode u kojoj nestaje vaterpolist, bez traga. Klub angažira agenciju sa sjedištem u Luganu, u Švicarskoj, koja će odgonetnuti tajne misterioznog nestanka, prenosi se na službenim stranicama kluba VK Primorje.

‘Nešto kao CSI’

-To je sve što mogu najaviti – rekao je Luca Tramontin, bivši profesionalni ragbijaš, danas voditelj i komentator Eurosporta te glumac i “krivac” za seriju ‘Sport crime’. Ipak, doznali smo još neke pojedinosti o seriji: ‘To je nešto kao CSI, ali umjesto puno krvi gledatelji će vidjeti puno sporta. Uloga glumaca nije dominantna’. Na bazenu se pojavila talijanska novinarka, TV voditeljica i glumica Daniela Scalia uz fotografa Petra Kürschnera koji je pratio detektivsku ekipu za vrijeme treninga Primorja EB uoči Final Foura Regionalne lige.

Svjetska promocija kluba

Zašto baš Rijeka? Zašto baš Primorje? ‘Tu dolazim od ’68, barem 3-4 puta godišnje. Postoji, dakle, jaka emotivna veza s tim krajem, ali postoje drugi razlozi zbog kojih je ovo idealno mjesto za snimanje serije. Na jednom mjestu imamo planine i more, staro i novo. Tu je supermoderan bazenski kompleks, ali i predsjednik Predrag Sloboda koji je uz klub shvatio što želimo. To će biti spot za vaterpolo u trajanju od sat vremena koji će otići u cijeli svijet’. Što reći nego da je ovo sjajna promocija za vaterpolo- sport koji vapi za medijskom pažnjom, ali i za naš kraj.

L.K./VK Primorje

Komentari