The Prodigy promijenili plan turneje zbog Exita

121

Nakon intenzivnih i žurnih pregovora, The Prodigy su izmijenili plan turneje kojom promoviraju posljednji album i nastupit će u nedjelju 10. srpnja na EXIT festivalu! Anketa da se jedan od najpopularnijih svjetskih bendova žurno dovede u Novi Sad ovog ljeta, u kojoj je čak 92% od preko 25.000 ljudi jasno i glasno reklo “Da!”, stigla je do benda koji je prelomio i dodao čak četvrti uzastopni datum u drugom tjednu srpnja, kako bi nastupili na, po vlastitom priznanju, omiljenom festivalu! Liam, Keith i Maxim su htjeli i osobno se obratiti ovdašnjoj publici s izjavom: ” EXIT Warriors, tražili ste nas i mi dolazimo! Okupljamo se na tvrđavi, obavezno budite tamo i vidimo se! Peace!”

The Prodigy postoje 25 godina, a s posljednjim albumom „The Day is My Enemy“, po šesti put uzastopno su se našli na prvom mjestu britanske liste najprodavanijih albuma, što nijednom bendu osim Beatlesa nije pošlo za rukom! Nakon nedavne izjave koju je frontmen benda Keith Flint dao magazinu NME, da je njihovo povlačenje neminovno, uslijedili su brojni javni apeli da je ova turneja možda i posljednja šansa za pogledati ih uživo na Exitu. Glazbenici iz regije su ih okarakterizirali kao jedini veliki strani bend koji se može promatrati i kao “domaći” zbog posebne veze s ovdašnjom publikom. The Prodigy su na posljednjoj turneji nastupili na gotovo svim važnijim festivalima od Australije do Amerike, uključujući i stadione, arene i najveće koncertne prostore od Japana do Argentine. Koncertno neumorni, obišli su preko 30 zemalja, a u mnogim od njih nastupili po više puta u samo protekle dvije godine! Do kraja turneje, očekuje ih još petnaestak nastupa, među kojima će se 10. srpnja ipak naći i Exit festival.

Ulaznice po poklon cijeni još samo do petka!
Zbog nezapamćenog interesa, ulaznice za Exit festival po poklon cijeni od 460 kn, s popustom od čak 55%, bit će dostupne još svega par dana, do petka, 15. travnja u ponoć. Također, i promotivne ulaznice za Sea Dance festival po cijeni sa 60% popusta od 285 kn, bit će dostupne samo do 15. travnja, nakon čega će cijena biti viša!

Ulaznice su dostupne na entrio.hr i na pretprodajnim mjestima.

Komentari