Nagradna igra: “Ljeto uz knjigu”

192
Dvadeseta supruga

Dvadeseta supruga
Što je bolje ponijeti na plažu od knjige? Da bi Vaše ljetno raspoloženje bilo potpuno, 4 tjedna zaredom darujemo Vam hit naslove iz kolekcije Ljevak. Okušajte svoju sreću i zaigrajte novu nagradnu igru Teklića!

Ciklus nagradnih igara nastavljamo knjigom autorice Indu Sundaresan “Dvadeseta supruga”. Sve što je potrebno jest ispuniti podatke u poljima ispod. Izvlačenje će se održati u utorak 16.7.2013. kada ćemo objaviti dobitnika. Sretno!

DVADESETA SUPRUGA

Čaroban povijesni ep o velikoj strasti i pustolovini; ovaj debitantski roman priča zanimljivu priču o jednoj od najkontroverznijih indijskih carica – ženi čija je briljantnost i odlučnost trijumfirala nad brojnim preprekama i čija je ljubav oblikovala smjer mogulskog carstva.Vješto spajajući teksture povijesne stvarnosti s bogatim i senzualnim prizorima jedne bezvremenske bajke, Dvadeseta supruga osvaja čitatelja Mehrunnisinom nepobjedivom ljubavi prema princu Salimu i neobičnom sudbinom žene – legendom svoga vremena – koja je bila sve, samo ne izgubljena u povijesti i zaboravljena.

[formidable id=45]

Komentari