Malenim pacijentima Dječje bolnice Kantrida donacija od 50 tisuća kuna od prodaje humanitarnog kalendara “Riječki dečki”

335
Foto/PU primorsko goranska

U četvrtak, 18. lipnja, početkom u 11 sati, u Pedijatrijskoj klinici KBC Rijeka svečano će biti uručena vrijedna donacija Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Pedijatrijske klinike KBC-a Rijeka.

Donacija u iznosu od 50 tisuća kuna prikupljena je od prodaje ukupne tiraže od tisuću primjeraka humanitarnog kalendara “Riječki dečki Policajci 2020. godina”.
Ovogodišnja tema 24. izdanja kalendara bili su upravo policajci, djelatnici Policijske uprave primorsko- goranske.

KALENDAR 1
Foto/PU primorsko goranska

Donaciju će prof.dr.sc. Jeleni Roganović, v.d. predstojnici Pedijatrijske klinike uručiti Tomislav Dizdar, načelnik PU primorsko goranske i predstavnice Humanitarne udruge Riječki dečki, Dunja Pavešić i Emira Brkić.

Kalendar-Koblerov (12)
Foto/PU primorsko goranska

Donirana sredstva namijenjena su za nabavu dva uređaja AV Robota, koji će služiti kao podrška i pomoć djeci da za vrijeme onkološkog liječenja ostanu u kontaktu sa svojim razredom, obitelji i prijateljima, kako bi se tijekom liječenja osjećali manje izolirani od svoje životne okoline i samim time lakše podnijeli liječenje.

Komentari