Groove Armada na Harteri!

Na Harterinu pozornicu ove će se godine popeti Tom Findlay i Andy Cato, odnosno jedan od planetarno najpoznatijih predstavnika plesne glazbe - Groove Armada!

443

Dvojac koji se proslavio nizom hitova poput “I see you baby”, “At the river”, “Superstylin”, “Easy”, “But I feel good”, “Paper Romance”, Shameless” i “History” te osvojio nebrojene top liste singlova i albuma, svakim svojim novim albumom iznova dokazuje kako njihova glazbena kreativnost nema granica. U srpnju ove godine objavit će novi dvostruki CD “Little Black Book”, dijelom album, dijelom mix CD.

Uz često koketiranje s rockom, popom, funkom, pa i UK garage zvukom, te listom suradnika i gostujućih vokalista na kojoj su između ostalih Neneh Cherry, Bryan Ferry, Will Young, SaintSaviour i Nick Littlemore (Empire of the Sun, Pnau), Tom i Andy s lakoćom stvaraju uspješnice koje se jako dugo zadržavaju na svakom podiju i radijskoj playlisti koji drže do sebe.

Nakon što su brojnim hitovima zagrebli po mainstreamu i legendarnim bendovskim nastupima zapalili brojne festivale, s multimedijalnim DJ showom vraćaju se korijenima i na velike pozornice donose energiju jednaku onoj underground klubova i napuštenih industrijskih skladišta, u kojima se projekt tijekom devedesetih i iskovao.

Svjedočite novom poglavlju dvojca Groove Armada, za čiji doživljaj teško da postoji bolji prostor od glavne Harterine hale!

Hartera se ove godine održava 18. i 19. rujna u dobro poznatom prostoru nekadašnje riječke tvornice papira. Od domaćih bendova zasad su potvrđeni Elemental, Let 3 i Kawasaki 3P, koji će tom prilikom predstaviti svoje nove materijale, a Let 3 će uz to premijerno u Rijeci predstaviti svoj spomenik “Angela Merkel sere”.

Informacije o kartama uskoro.

Komentari