Ginger blog

1369

Da, duuuuugo nisam ebayirala. Ovih dana sam zato malo «visila» i tražila plast u sijenu. Ni sama neznam što tražim, ništa specijalno samo neke haljine. Dugo ih nisam kupovala pa mi malo nedostaje poštar sa paketićem. Vrte se neke aukcije, nešto je povoljno nešto nije. Ajmo skupa vidjeti što sam našla dobroga i što je dobra kupnja za mene. A možda i vas

Aqua Couture bijela haljina sa šljokastim rukavom u veličini uk 8 što je europski 36. Pomalo Gaga stil i baš je efektna. Često pratim haljine te marke, imaju zanimljiv dizajni uvijek nađem nešto posebno. Inače se mogu kupiti i u Asos online dućanu.

Crna uska haljina sa čipkom na leđima i rukavima idealan je izbor za koktel partije. Karen Millen uvijek ima vrlo ženstvene i damske haljine, vrijedi pogledati. Također se može kupiti i u Asos online dućanu, ali ima ih puno na ebayu. Pripazite samo odakle stižu jer ih vrlo često prodaju kinezi.

Ovo mi je svakako top haljina satkana od šljokica. Neznam zašto dvojim da ju kupim, mislim da bi bila savršena uz moje tirkiznoplave oči i narančastu kosu. Hm..<3 Marka je French Connection i uvijek ima dobrih stvari.

Topshop «bandaža» haljina, ja ih tako zovem. Pastelna mint boja i zanimljiv kroj sa jednim ramenom, možda je malo više ljetna ali mislim da bi u kombinaciji sa nečim što je suprotnost toj nježnoj boji super funkcionirala.

I jedna Asos haljina, zanimljiva boja i otvor na leđima. Sa ravnim čizmama i nekim debljim kardiganom ili vesticom super casual kombinacija.

Hope U like it.

Ginger

Komentari