Boudoir: Ines Perović

608

Prvi jutarnji ritual:
Jutro započinjem uz šalicu čaja, možda je to razlog zašto mi buđenje traje cijelu vječnost. Ne volim kavu, ali volim croissant i volim pogled na more koji me svako jutro dočeka… Bez toga ne mogu zamisliti svoja jutra. I naravno, prelistavanje svih novosti iz svijeta mode na mojim omiljenim stranicama.

Tajna dobrog izgleda i energije:
Sve što te okružuje mora te činiti sretnom, u svemu moraš vidjeti neku pozitivu i to će te voditi i jačati. Tajna dobrog izgleda leži prvenstveno u sreći i zadovoljstvu. Živi sretno i biti ćeš gorgeous…

Kozmetički proizvod kojeg nikada ne bih upotrijebio/a:
Nikada ne bih upotrijebila jeftinu kinesku kozmetiku

Ne mogu bez…
Svog dečka, prijatelja i dragih osoba. Druženja i večernjih izlazaka, odlazaka u kino, popodnevnih šetnji…

Mala povremena zadovoljstva:
Mali povremeni shopping (smijeh)…ako već nije veliki barem da je mali. Zadovoljstvo mi je peći kolače i torte pa nastojim već duže vrijeme da mi to postane povremeno zadovoljstvo.

Što uvijek nosim u torbi:
Osim onog osnovnog, novčanika, mobitela i sunčanih naočala, u torbi uvijek nosim i malu kozmetičku torbicu sa sjajilom za usne, malim ogledalom, kremom za ruke i papirnatim maramicama.

Najnovije otkriće:
Za mene su sve nove kolekcije nova otkrića bez obzira odakle dolaze inspiracije i bez obzira što je puno toga ako ne i sve u modi otkriveno. Gledam na sve kao na novo otkriće. Zato uživam u modi i pisati ću vam o njoj.

Preporuka za obaveznu lektiru:
Smatram da je dobra lektira svaka knjiga koja se pročita od početka do kraja. Knjiga je jako važan faktor u odrastanju i obrazovanju osobe, a nažalost u današnje vrijeme ljudi jako malo čitaju.

Preporuka za dobru glazbu:
Preporučam dobre koncerte. Slušanje glazbe uživo je poseban osjećaj i svakome će njegova najdraža glazba najbolje zvučati prvenstveno ako ju sluša uživo. Smatram da nema odgovora na pitanje što je dobra glazba. Sve je dobro što ti daje neku energiju. U posljednje vrijeme slušam izvrsnu francusku pjevačicu Zaz.

Najdraže mjesto na svijetu:
Zvučati će kao kliše, ali dokazano je da je svakoj osobi najdraže ono mjesto iz kojega potječe. Meni je to moja Kostrena. Obožavam Mediteran, more i obalu…

Najdraži mirisi:
Obožavam jače mirise koje dugo osjetim na svojoj koži pa su moji favoriti “Alien” i “Womanity” Thierry Muglera, “Eaudemoiselle” Givenchya. Od klasičnijih volim Chloe mirise i Diorov “Jadore”.

Idealna ljepota:
Unutarnja ljepota jednaka je vanjskoj.

Moj moto:
Iskoristi svaki dan što je više moguće.

Komentari