Billy Idol

157

Billy Idol

Billyjev drugi dolazak u Hrvatsku obilježit će Zagrebovo uključenje na popis europskih i svjetskih gradova koji su dobili svoju franšizu Calling evenata, a za mjesto događanja odabran je najdraži gradski otvoreni koncertni prostor – stadion na ŠRC Šalati. Vlasnik bezvremenskih hitova poput “Cradle Of Love”, “Dancing With Myself”, “White Wedding”, “Rebel Yell”, “Eyes Without A Face” i “Flesh For Fantasy”, rock ikona čija karijera traje više od tri desetljeća, prvo kroz bendove Chelsea i Generation X, a kasnije kao solo izvođač i kantautor (i glumac), zasigurno je jedno od najprepoznatljivijih glazbenih imena na ovim prostorima.

Na prvi “Zagreb Calling” Billy Idol stiže u sklopu velike europske turneje koja prati aktualan album “Kings And Queens Of The Underground”, objavljen u listopadu prošle godine. Bit će to jedini nastup Billy Idola 2015. na ovim prostorima, a zagrebačku pozornicu podijelit će s njim Partibrejkersi i Psihomodo Pop kao posebni gosti od kojih se također očekuje bombardiranje publike najvećim uspješnicama.

Prvi, ograničen kontigent ulaznica po cijeni od 199 kn u prodaju kreće putem Eventima u utorak, 24. veljače. Nakon prodaje navedenog kontigenta cijena se diže na 229 kn i ostaje do dva dana prije koncerta. U ponedjeljak 13. i utorak 14. srpnja za ulaz će trebati izdvojiti 249 kn.

Komentari