Amira Medunjanin u Rijeci

U subotu, 23. svibnja Amira Medunjanin će prirediti još jedan sjajan koncert u HKD Teatru na Sušaku.

350

Izvođenje tradicijske bosanske glazbe – sevdalinki te tradicijskih pjesama drugih zemalja regije Amirina je specijalnost, no ona je tradiciju nadogradila, dala joj svoj pečat i izgradila je vlastiti stil. Jačina emocije koju prenosi i izaziva kod slušatelja svojim iskrenim, nježnim, decentnim, a s druge strane snažnim i karakternim izvedbama učinile su da je Amirin glazbeni izraz osvojio regiju, no ona sve češće glazbu donosi publici i na pozornicama diljem svijeta. Tako će ovaj vikend nastupiti u St Peter’s Church u Londonu, a u kolovozu je očekuje nastup na prestižnom Oslo Jazz Festivalu.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo ponovno nastupiti u Rijeci, a pogotovo mi je to velika želja i obaveza nakon prošlogodišnje rasprodane dvorane. Ovo je prilika da svi oni koji prošle godine nisu stali u dvoranu dođu i poslušaju moj koncert. Pripremili smo poseban program i nekoliko iznenađenja.”

Amira Medunjanin u Rijeci će nastupiti s renomiranim gitaristom Antom Gelom i poznatim kontrabasistom Zvonimirom Šestakom.

Ulaznice su u prodaji online putem www.mojekarte.hr te na sljedećim prodajnim mjestima: Foto Revija Rijeka, Ex Libris Rijeka i New Sound Matulji. Cijena ulaznice je 140 kn, početak koncerta u 20.30h.

U HKD-u će biti organizirana prodaja aktualnog albuma “Silk & Stone”, a po završetku koncerta predviđeno je i potpisivanje albuma.

Komentari