Vodimo vas na Groove Armadu!

  Ostalo je tjedan dana do ovogodišnje Hartere, koja u Rijeku dovodi planetarno popularni britanski dvojac!

  252

  Nakon što smo podijelili kartu za prvi dan Hartere, red je da podijelimo i onu za drugi! Dakle za subotu 19. rujna, kada će prostor bivše riječke tvornice papira tresti plesni ritmovi. Večer otvaraju riječki reperi KBC, od DJ-a tu su Boo Dale, Miss Soulfly te Tino Dobrić b2b Marin Biočić, a prije headlinera plešemo uz dvojac Kuzma & Shaka Zulu. Kako i priliči Rijeci, glavna je Armada. Groove Armada

  Dvojac koji se proslavio nizom hitova poput “I see you baby”, “At the river”, “Superstylin”, “Easy”, “But I feel good”, “Paper Romance”, “Shameless” i “History te osvojio nebrojene top liste singlova i albuma, svakim svojim novim albumom iznova dokazuje kako njihova glazbena kreativnost nema granica.

  Nakon što su brojnim hitovima zagrebli po mainstreamu i legendarnim bendovskim nastupima zapalili brojne festivale, s multimedijalnim DJ showom vraćaju se korijenima i na velike pozornice donose energiju jednaku onoj underground klubova i napuštenih industrijskih skladišta, u kojima se projekt tijekom devedesetih i iskovao.

  Aktualna cijena ulaznice za subotu je 60 kn, no možda zaplešete i free, pošaljete li nam svoje podatke uz točan odgovor na pitanje:

  Na drugi dan Hartere ide Gordana Anić. Dobru zabavu!

  Komentari