Hrvatska nogometna reprezentacija uplaćuje 4,2 milijuna kuna za Zagreb i borbu protiv epidemije koronavirusa

247
Foto/Facebook HNS

Uz brojne osobne inicijative i donacije, igrači i stožer hrvatske nogometne reprezentacije, odlučili su zajednički prikupiti sredstva za borbu protiv koronavirusa i za podršku gradu Zagrebu stradalom u potresu.
U kratkom roku prikupili su iznos od 4,2 milijuna kuna! Sredstva će biti uplaćena na dva posebna računa koje je danas otvorila Vlada RH: “Hrvatska protiv koronavirusa” te “Zajedno za Zagreb“.
Sredstva će biti iskorištena za sanaciju bolnica te kupnju potrebnih aparata, lijekova i drugih medicinskih potrepština za borbu protiv epidemije.

Ovom akcijom želimo pokazati da djelima podržavamo naš narod i naš glavni grad te da ćemo zajedno, kao i uvijek, prebroditi ove velike izazove. Stojimo svim srcem uz ljude koji su u ovoj krizi pokazali veliku hrabrost, sposobnost i snagu, od liječnika i sestara preko vatrogasaca, policajaca, vojnika i članova Stožera za civilnu zaštitu do ljudi koji svakodnevno rade da bismo relativno normalno živjeli, poput trgovaca, dostavljača i brojnih drugih. Zajedništvom ćemo opet pobijediti“, poručili su zajedničkom izjavom hrvatski reprezentativci i stručni stožer.

??❤ Na ulicama diljem Hrvatske zajedno smo proveli najsretnije trenutke kada smo proslavili srebro sa Svjetskog…

Objavljuje Hrvatski nogometni savezUtorak, 24. ožujka 2020.

I dosada su hrvatski reprezentativci kroz javno djelovanje , ali i svojim privatnim inicijativama, puno puta pokazali da imaju veliko srce i izuzetan osjećaj za društvenu odgovornost. Djelovanjem kroz zakladu Vatreno srce godinama prikupljaju sredstva za potrebitu djecu i mlade, ali ovaj iznos nadmašio je sve dosadašnje akcije.

 

Komentari