Planirate kupnju na Dan državnosti? Evo kako rade dućani i šoping centri

174
trgovina

U utorak, 30. svibnja Hrvatska obilježava Dan Državnosti. Stoga, većina trgovačkih lanaca prilagodila je radno vrijeme. Neke trgovine rade skraćeno, a neke uopće ne rade.

Kaufland

Trgovački lanac Kaufland će za Dan državnosti 30.5.2023. raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. Uobičajeno radno vrijeme trgovina možete provjeriti ovdje tako da unesete poslovnicu koja vas zanima.

Lidl

Lidlove trgovine će na Dan državnosti raditi do 14, 16, 18 i 20 sati. Točno radno vrijeme obližnje trgovine možete vidjeti ovdje.

Konzum

Konzumove trgovine će 30.5. raditi prema posebnom radnom vremenu koje možete provjeriti ovdje.

Tommy

Na Dan državnosti, 30. 5. 2023., Tommy prodavaonice će raditi prema prilagođenom radnom vremenu koje možete vidjeti ovdje.

Spar i Interspar

SPAR supermarketi će u utorak, 30. svibnja, raditi skraćeno, od 8 do 14 sati. Izuzetak su SPAR supermarketi Supernova Zadar, Selce, Bibinje, Opatija i Martinkovac koji će na Dan državnosti biti otvoreni od 7 do 21 sat, dok će SPAR supermarketi u Umagu, Labinu, Bujama, Puli i Poreču raditi prema redovnom vremenu, od 7 do 22 sata.

INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 7 do 21 sat. Iznimka su INTERSPAR hipermarketi u Slavonskom Brodu, King Cross centru u Zagrebu, centrima Emmezeta u Stupniku i Kaštelima, Arena centru, CCO Split, CCO East, Supernova centru u Buzinu, centru Mall of Split i Rijeka Toweru koji će biti otvoreni od 8 do 21 sat, dok će poslovnica u osječkom centru Portanova biti otvorena od 9 do 21 sat.

Točna radna vremena pojedinih trgovina po lokacijama diljem Hrvatske možete provjeriti ovdje.

Müller 

Na Dan državnosti pojedine Müllerove trgovine će biti zatvorene, neke će raditi prema redovnom radnom vremenu, a neke prema nedjeljnom. Radna vremena svih poslovnica možete vidjeti ovdje.

Prodajni centri Pevexa bit će zatvoreni u utorak.

Tower Centar Rijeka i ZTC Rijeka otvoreni su od 10 do 21h.

Emmezeta 

Na Dan državnosti pojedine Emmezeta trgovine radit će od 8, 9 ili 10 do 21 sat. Emmezeta u Dubrovniku će raditi o 8 do 20 sati, a u Puli će biti zatvorena. Radna vremena pogledajte ovdje.

Lesnina XXXL

Lesnina blagdanima i državnim praznicima ne radi, redovna radna vremena poslovnica pogledajte ovdje.

Bauhaus

U utorak, 30.5. Bauhaus prodajni centri su zatvoreni.

Komentari