“Pajdo” sve popularniji – Jednostavnije i povoljnije parkiranje na besplatnoj aplikaciji PayDo

86

Građanima Novog Vinodolskog, Crikvenice i  drugih lokacija, kao i turistima, sada je omogućeno brže i još povoljnije parkiranje, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo mobilnu i web aplikaciju. Odsada na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak satnih parkirnih karata kao i, na većinu mjesta, plaćati dnevne parkirne karte izdane od strane kontrolora, odnosno kazne za pogrešno parkiranje.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, trenutno je osim u Novom Vinodolskom i Crikvenicidostupna i u Bjelovaru, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Poreču, Puli, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Šibeniku, Varaždinu, Vodnjanu, Vukovaru, Vodicama i Zadru. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagreb.

Novi Vinodolski i Crikvenica su među ukupno 19 lokacija s aktiviranom PayDo uslugom globalno prepoznate IT tvrtke Infoart kojom građani koji su do sada plaćali parkiranje putem SMS-a konkretno i svakodnevno štede. Aplikacija ne koristi SMS protokol pa tako pri parkiranju građani više ne moraju plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga koristi i svima koji do sada uopće nisu mogli plaćati SMS-om, poput brojnih turista zbog kojih je aplikacija dostupna i na engleskom, njemačkom te talijanskom jeziku.

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica: 10 posto od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

Komentari