Noćas se otvara južni trak Adamićeve ulice za sav promet

43

Prema obavijesti Rijeka prometa, danas u kasnim večernjim satima, odnosno ranojutarnjim satima sutrašnjeg dana, za sav promet će se otvoriti južni trak u Adamićevoj ulici.

Otvaranju će prethoditi postavljanje zaštitnih elemenata oko gradilišta kod zgrade bivše pošte te postavljanje elemenata nove prometne regulacije koja će promet Adamićevom usmjeravati u jedan prometni trak.

Također, za promet će se istovremeno otvoriti ulice Fiumara, Ribarska, Jelačićev trg, Scarpina i Veslarska ulica.

S obzirom na to da će u Adamićevoj za promet biti otvoren samo južni trak, privremenom regulacijom prometa, radi bolje protočnosti Adamićevom, zabranit će se lijevo skretanje iz ulice Riva u Henckeovu ulicu.

Prema informaciji dobivenoj od izvođača radova, radovi na sanaciji oštećenja na zgradi bivše pošte trajat će 3-4 tjedna. Navedena regulacija prometa vrijedit će do tada.

Rijeka promet i Prometna policija MUP-a pratit će novo stanje u prometu te će u slučaju potrebe aktivirati alternativni plan odvijanja prometa koji predviđa preregulaciju sjevernog prometnog traka u ulici Riva u suprotan smjer, tj. od istoka prema zapadu.

bitno će smanjiti prometne poteškoće koje su obilježile protekla tri dana.  No, s obzirom da se zbog otvorenog samo jednog traka u Adamićevoj

Komentari