Dan pobjede u Rijeci će se obilježiti u “eko” duhu

33
tržnica rijeka1

U ponedjeljak, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti riječke tržnice radit će po nedjeljnom radnom vremenu od 7 do 12 sati, dok će parkiralište Putnička obala raditi od 7 do 17 sati.

No ono što ne uspijete kupiti prijepodne na tržnici, imat ćete prilike nabaviti od 17 do 20 sati na južnom platou prodajnog centra Vežica na Gornjoj Vežici (ispred Brodokomerca). Sprema se naime 23. po redu sajam ekološke hrane Eko Vežica u organizaciji OPG-a Pintar i Grupe solidarne razmjene Rijeka-Istok.

U ponudi će biti certificirani ekološki proizvodi, od mlijeka, sireva, jogurta i ostalih mliječnih proizvoda, preko brašna, tjestenina, kruha, peciva i finih pekarskih proizvoda, mesnih prerađevina, do sezonskog svježeg povrća i voća kao i prerađevina poput pekmeza, umaka, sokova, meda i ulja, a naći će se tu i ekoloških sredstava za čišćenje.

Sajam ekološke hrane Eko Vežica do kraja 2019. godine održava se svaki prvi ponedjeljak u mjesecu. Organizatori pozivaju građane da dođu na Sajam i opskrbe sebe i svoju obitelj vrhunskim proizvodima iz ekološke proizvodnje.

 

Komentari