Proglašeno prvih osam finalista Dore: Među njima Let 3 i Severina, Ferlin i Battifiaca

186

Večeras je održano prvo polufinale Dore 2024., izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Nastupilo je 12 izvođača, a u finale je ušlo njih 8: Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić.

Let 3 predstavio se s pjesmom “Baba Roga”, a kao posebno iznenađenje uz njih je nastupila i Severina. “Došla sam na poziv prijatelja Mrleta i rekla da ću nastupiti ako sa mnom bude Jovanka Broztitutka. Ovo je jedan od mojih najvažnijih nastupa u životu, zato što ja nikada nisam nastupala, ja dolazim s druge planete, pozvala me je grupa Fly 3 i zli pilići, oni su me tražili da naučim sve zle Babaroge ljubavlju, poštenju, pravdi, slobodi i vrijednostima gdje će svi ljudi živjeti u sreći i veselju. Na našoj planeti, na mojoj planeti gdje sam ja kraljica ljubavi i healthy sosayatija, mi ne znamo za hell, mi znamo samo za paradise. Došla sam s križoboljom u leđima, toga ima na našoj planeti, ali to ćemo isto izliječiti s ljubavlju. Hvala svima“, rekla je Severina za Index.

Nastupili su i Mario Battifiaca i Robert Ferlin s pjesmom “Vodu piti trizan biti”. “I mi smo pripremali gosta iznenađenja, Mladena Grdovića, ali nije mogao doći. Ferlin je planirao ići na utakmicu u nedjelju, ali teško da sad hoće”, rekao je Mario Battifiaca nakon nastupa. “Ja sam sve radio da ne prođemo, ali ti si se trudio i prošli smo”, dodao je Ferlin.

Komentari